Codul penal va include pedepse de pana la 7 ani pentru infracțiunile cu criptomonede, de astazi

Legea nr. 207/2021 pentru modificarea şi completarea Codului penal stabileşte care sunt instrumentele de plată fără numerar, instrumentele de plată electronice, monedele electronice şi monedele virtuale, oferind la art. 180 câte o definiție pentru fiecare dintre termenii anteriori. De asemenea, începând cu 25 iulie 2021, Codul penal va sancționa cu închisoare de la 2 la 7 ani săvârșirea următoarelor […] The post Codul penal va include pedepse de pana la 7 ani pentru infracțiunile cu criptomonede, de astazi appeared first on NOCASH ® de 20 ani.

Codul penal va include pedepse de pana la 7 ani pentru infracțiunile cu criptomonede, de astazi

Legea nr. 207/2021 pentru modificarea şi completarea Codului penal stabileşte care sunt instrumentele de plată fără numerar, instrumentele de plată electronice, monedele electronice şi monedele virtuale, oferind la art. 180 câte o definiție pentru fiecare dintre termenii anteriori. De asemenea, începând cu 25 iulie 2021, Codul penal va sancționa cu închisoare de la 2 la 7 ani săvârșirea următoarelor […]

The post Codul penal va include pedepse de pana la 7 ani pentru infracțiunile cu criptomonede, de astazi appeared first on NOCASH ® de 20 ani.