Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii, grindină și descărcări electrice în Prahova

Atenționare de cod portocaliu de ploi torențiale este valabilă în Prahova în intervalul 26 septembrie, ora 09.00 – 27 septembrie, ora 03.00. În acest interval, spun meteorologii, se vor înregistra ploi abundente și instabilitate atmosferică accentuată. În zona de munte, precum și în Maramureș, Transilvania și local în Oltenia, Muntenia și Moldova, potrivit ANM, va […] Articolul Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii, grindină și descărcări electrice în Prahova apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii, grindină și descărcări electrice în Prahova

Atenționare de cod portocaliu de ploi torențiale este valabilă în Prahova în intervalul 26 septembrie, ora 09.00 – 27 septembrie, ora 03.00. În acest interval, spun meteorologii, se vor înregistra ploi abundente și instabilitate atmosferică accentuată.

În zona de munte, precum și în Maramureș, Transilvania și local în Oltenia, Muntenia și Moldova, potrivit ANM, va ploua abundent și vor fi intervale în care se vor semnala manifestări de instabilitate atmosferică accentuată.

În intervalul menționat, spun meteorologii, se vor înregistra „vijelii puternice, grindină și frecvente descărcări electrice”.

„Cantitățile de apă vor depăși 50…60 l/mp și izolat 70…90 l/mp”, a anunțat ANM.

Citește și: Răcire accentuată a vremii în Prahova. Când revin ploile

Articolul Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii, grindină și descărcări electrice în Prahova apare prima dată în Observatorul Prahovean.