Cod galben de ninsori și vânt puternic în Dâmbovița!

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare de ger puternic, valabilă în toată țara, în intervalul 16-20 ianuarie. Temperaturile minime, dimineața și seara, vor coborî frecvent sub minus 10 grade Celsius. În Dâmbovița este, deja (15 ianuarie), cod galben de viscol, în zona de munte. La Târgoviște, începând din data de 16 ianuarie, maximele […] Articolul Cod galben de ninsori și vânt puternic în Dâmbovița! apare prima dată în DambovitaNews.

Cod galben de ninsori și vânt puternic în Dâmbovița!

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare de ger puternic, valabilă în toată țara, în intervalul 16-20 ianuarie. Temperaturile minime, dimineața și seara, vor coborî frecvent sub minus 10 grade Celsius. În Dâmbovița este, deja (15 ianuarie), cod galben de viscol, în zona de munte.

La Târgoviște, începând din data de 16 ianuarie, maximele termice vor deveni negative, acestea nedepășind -1 grad Celsius. Pe timpul nopții temperaturile vor coborî, în intervalul 16-20 ianuarie, până la valori de minus 9-12 grade Celsius. În zona de munte a județului Dâmbovița, minimele vor ajunge, în același interval, la valori de minus 18-20 de grade Celsius.

Articolul Cod galben de ninsori și vânt puternic în Dâmbovița! apare prima dată în DambovitaNews.