CNAIR semnează contractul pentru modernizarea drumului care va fi alternativa la ruta DN1 Ploiești -Sinaia

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere semnează contractul pentru modernizarea drumului care se vrea a fi o alternativă la ruta principală DN 1 Ploiești-Sinaia. Investiția se ridică la 1,1 miliarde de lei. Proiectul a stat pe hârtie încă din 2016. Compania de Drumuri și constructorul Esta (Turcia) semnează contractul pentru modernizarea DN 71 Târgoviște […] Articolul CNAIR semnează contractul pentru modernizarea drumului care va fi alternativa la ruta DN1 Ploiești -Sinaia apare prima dată în Observatorul Prahovean.

CNAIR semnează contractul pentru modernizarea drumului care va fi alternativa la ruta DN1 Ploiești -Sinaia

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere semnează contractul pentru modernizarea drumului care se vrea a fi o alternativă la ruta principală DN 1 Ploiești-Sinaia. Investiția se ridică la 1,1 miliarde de lei. Proiectul a stat pe hârtie încă din 2016. Compania de Drumuri și constructorul Esta (Turcia) semnează contractul pentru modernizarea DN 71 Târgoviște […]

Articolul CNAIR semnează contractul pentru modernizarea drumului care va fi alternativa la ruta DN1 Ploiești -Sinaia apare prima dată în Observatorul Prahovean.