Clubul Rotaract Târgoviște anunță finalitatea proiectul “O cană de fericire”!

Proiectul a avut ca scop strangerea de fonduri în vederea achiziționării unor echipamente medicale și non-medicale, în valoare de 2845 RON, necesare la acel moment pacienților Secție de Boli Infecțioase Copii din cadul Spitalului Municipal Târgoviște. Contextul epidemiologic a impus la nivelul instituției medicale o tranziție, prin declararea locației spital suport COVID-19, ca toate cazurile […] Articolul Clubul Rotaract Târgoviște anunță finalitatea proiectul “O cană de fericire”! apare prima dată în DambovitaNews.

Clubul Rotaract Târgoviște anunță finalitatea proiectul “O cană de fericire”!

Proiectul a avut ca scop strangerea de fonduri în vederea achiziționării unor echipamente medicale și non-medicale, în valoare de 2845 RON, necesare la acel moment pacienților Secție de Boli Infecțioase Copii din cadul Spitalului Municipal Târgoviște.

Contextul epidemiologic a impus la nivelul instituției medicale o tranziție, prin declararea locației spital suport COVID-19, ca toate cazurile de pacienți copii specifice să fie preluate de Secția Boli Infecțioase Copii – NON-COVID din cadrul Spitaluilui Județean de Urgență Târgoviște.

Articolul Clubul Rotaract Târgoviște anunță finalitatea proiectul “O cană de fericire”! apare prima dată în DambovitaNews.