Clubul Loft din Mamaia, amendat cu 10.000 de lei în urma unui concert al lui Puia

Clubul Loft din stațiunea Mamaia a fost amendat, sâmbătă seară, cu 10.000 de lei, după ce la un concert al artistului Puia au participat mai multe persoane decât este permis în condiții de siguranță. „În [...]

Clubul Loft din Mamaia, amendat cu 10.000 de lei în urma unui concert al lui Puia

Clubul Loft din stațiunea Mamaia a fost amendat, sâmbătă seară, cu 10.000 de lei, după ce la un concert al artistului Puia au participat mai multe persoane decât este permis în condiții de siguranță.

„În urma imaginilor difuzate în spațiul virtual, polițiștii constănțeni au efectuat verificări la un club din stațiunea Mamaia Nord, unde s-a constatat că în intervalul orar 19.00 – 19.30 a avut loc o interpretare a artistului Puia, la care au participat mai mult de 500 de spectatori, contrar prevederilor legale. A fost aplicată sancțiunea prevăzută de articolul 65 lit. l) din Legea 55/2020, în valoare de 10.000 de lei”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Conform legii, organizarea şi desfășurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale sunt permise numai cu participarea a cel mult 500 de spectatori cu locuri pe scaune, aflate la distanţă de minimum 2 metri unul faţă de celălalt, precum şi cu purtarea măştii de protecţie.