Clip viral cu aparate de aer condiţionat montate greşit în Gara de Nord. Reacţia CF Bucureşti

Un călător a arătat într-un clip postat pe Tik Tok, devenit viral, cum noile aparate de aer condiţionat din Gara de Nord sunt montate greşit, având ambele unităţi la interior. În replică, Regionala CF Bucureşti a anunțat că a cerut firmei care a montat aparatele să monteze unitatea exterioară în afara clădirii, informează Ştirile PRO […]

Clip viral cu aparate de aer condiţionat montate greşit în Gara de Nord. Reacţia CF Bucureşti

Un călător a arătat într-un clip postat pe Tik Tok, devenit viral, cum noile aparate de aer condiţionat din Gara de Nord sunt montate greşit, având ambele unităţi la interior. În replică, Regionala CF Bucureşti a anunțat că a cerut firmei care a montat aparatele să monteze unitatea exterioară în afara clădirii, informează Ştirile PRO TV.


Imaginile publicate pe reţeaua de socializare arată că aparatele de aer condiționat din holul caselor de bilete au fost fost montate cu partea exterioară, la interior.


Sucursala Regională CF București a anunţat că a cerut firmei care a montat aparatele să monteze unitatea exterioară în afara clădirii.


@alfredo_ionut98

@cristianpopescupiedone

♬ sunet original - ❗️❗️ALFREDO ❗️❗️♐️

„Sucursala Regională CF București a solicitat firmei care a montat aparatele de aer condiționat în holul caselor de bilete, din Gara de Nord, să identifice în cel mai scurt timp o soluție corespunzătoare din punct de vedere tehnic și funcțional, pentru montarea unității exterioare în afara clădirii, intervenții care se vor executa fără costuri suplimentare”, se arată în comunicatul de presă.


Conform sursei citate, aparatele de aer condiţionat au fost demontate, urmând să fie repoziţionate corect pentru a funcţiona aşa cum trebuia de la început.


„Aparatele de aer condiționat au fost achiziționate weekendul trecut, din surse proprii ale SRCF București, în vederea asigurării unor condiții optime pentru călătorii care optează pentru achiziția biletelor de călătorie direct de la casele de bilete”, se mai arată în comunicatul de presă.