Claudia Gilia militează pentru o educație de calitate!

“Sunt aproape de oameni, iar dâmbovițenii mei au văzut acest lucru! Am fost alături de ei și la bine, și la greu! Sunt mândră că i-am reprezentat în Camera Deputaților în ultimii ani. I-am ajutat să rezolve problemele din comunitățile lor și am fost alături de copii și vârstnici la sute de evenimente. Îmi reînnoiesc […] Articolul Claudia Gilia militează pentru o educație de calitate! apare prima dată în DambovitaNews.

Claudia Gilia militează pentru o educație de calitate!

“Sunt aproape de oameni, iar dâmbovițenii mei au văzut acest lucru!

Am fost alături de ei și la bine, și la greu! Sunt mândră că i-am reprezentat în Camera Deputaților în ultimii ani. I-am ajutat să rezolve problemele din comunitățile lor și am fost alături de copii și vârstnici la sute de evenimente.

Îmi reînnoiesc angajamentul să fac din județul nostru unul în care performanța educațională să fie premiată, profesorii să fie sprijiniți, părinții să fie încurajați să-și trimită copiii la școală în siguranță, iar părinții și bunicii noștri să fie tratați cu respect de instituțiile statului!

În calitate de viitor senator, voi milita pentru drepturile fiecărui român la o educație de calitate și o viață mai bună!”, a spus Claudia Gilia.

Articolul Claudia Gilia militează pentru o educație de calitate! apare prima dată în DambovitaNews.