Clasamentul JD Power pentru cele mai fiabile mărci auto în 2024. Cum au ajuns AUDI și Volvo în coada clasamentului

Cu o experiență de peste 50 de ani, analiștii JD Power s-au impus grație unor studii cu acuratețe care nu a putut fi contestată. Pe lângă alte domenii de activitate, JD Power prezintă anual și situația pieței auto, cu precădere analizele fiind făcute pe fiabilitatea producătorilor consacrați. Clasamentul fiabilității auto din 2024 oferă câteva certitudini/reconfirmări […] Articolul Clasamentul JD Power pentru cele mai fiabile mărci auto în 2024. Cum au ajuns AUDI și Volvo în coada clasamentului apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Clasamentul JD Power pentru cele mai fiabile mărci auto în 2024. Cum au ajuns AUDI și Volvo în coada clasamentului

Cu o experiență de peste 50 de ani, analiștii JD Power s-au impus grație unor studii cu acuratețe care nu a putut fi contestată. Pe lângă alte domenii de activitate, JD Power prezintă anual și situația pieței auto, cu precădere analizele fiind făcute pe fiabilitatea producătorilor consacrați. Clasamentul fiabilității auto din 2024 oferă câteva certitudini/reconfirmări […]

Articolul Clasamentul JD Power pentru cele mai fiabile mărci auto în 2024. Cum au ajuns AUDI și Volvo în coada clasamentului apare prima dată în Observatorul Prahovean.