Circulație oprită, de 1 Decembrie, în zona centrală din Ploiești

Circulația rutieră din Ploiești va fi oprită, pe 1 Decembrie, în zona centrală, pentru desfășurarea ceremoniei militare, cu ocazia Zilei Naționale a României. Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a semnat, marți, dispoziția prin care circulația rutieră va fi oprită,  în ziua de 1 Decembrie, în zona centrală din municipiu, pe tronsonul intersecția străzii Vasile Milea – […] Articolul Circulație oprită, de 1 Decembrie, în zona centrală din Ploiești apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Circulație oprită, de 1 Decembrie, în zona centrală din Ploiești

Circulația rutieră din Ploiești va fi oprită, pe 1 Decembrie, în zona centrală, pentru desfășurarea ceremoniei militare, cu ocazia Zilei Naționale a României.

Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a semnat, marți, dispoziția prin care circulația rutieră va fi oprită,  în ziua de 1 Decembrie, în zona centrală din municipiu, pe tronsonul intersecția străzii Vasile Milea – Bulevardul Republicii și giratoriul de la Catedrala Sf. Ioan Botezătorul.

Măsura se aplică, pe 1 Decembrie, în intervalul 10.30 – 11.45. Precizăm că, anul acesta, din cauza situației epidemiologice și măsurilor de prevenire a răspândirii Covid-19, manifestările de 1 Decembrie, vor avea un caracter restrâns.

Astfel, Primăria Ploiești a precizat că în zona Catedralei Sf. Ioan Botezătorul anul acesta, de 1 Decembrie, nu va mai avea loc tradiționala paradă militară. Aici va fi organizat un ceremonial militar și vor avea loc depuneri de coroane.

Totodată, Primăria Ploiești a lansat rugămintea către populația să nu participe eveniment, având în vedere că adunările publice se pot organiza cu un număr limitat de persoane, respectiv maximum 100 de persoane.

Citește și: Detalii cu privire la aprinderea luminițelor, manifestările de 1 Decembrie și Târgul de Crăciun de la Ploiești – VIDEO

Foto paradă cu caracter ilustrativ

Articolul Circulație oprită, de 1 Decembrie, în zona centrală din Ploiești apare prima dată în Observatorul Prahovean.