Circulația pe Transfăgărășan s-a închis din cauza condițiilor meteo

Traficul rutier pe Transfăgărășan, DN7C, a fost închis, marți, pe tronsonul Piscu Negru – Cabana Bâlea Cascadă. Astfel, începând de astăzi, 20.10.2020, s-a închis circulația rutieră pe Transfăgărășan, DN 7C, între km 104+000 (Piscu Negru) și km 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă). „Precizăm că măsura închiderii circulației rutiere pe acest sector de drum, a fost luată […] Articolul Circulația pe Transfăgărășan s-a închis din cauza condițiilor meteo apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Circulația pe Transfăgărășan s-a închis din cauza condițiilor meteo

Traficul rutier pe Transfăgărășan, DN7C, a fost închis, marți, pe tronsonul Piscu Negru – Cabana Bâlea Cascadă.

Astfel, începând de astăzi, 20.10.2020, s-a închis circulația rutieră pe Transfăgărășan, DN 7C, între km 104+000 (Piscu Negru) și km 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă).

„Precizăm că măsura închiderii circulației rutiere pe acest sector de drum, a fost luată pentru siguranța participanților la trafic, având în vedere fenomenele meteorologice imprevizibile ce pot apărea în orice moment în această zonă”, a precizat Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Vremea rea a condus la închiderea circulației, începând cu 18 octombrie, și pe Transalpina între Rânca și Obârșia Lotrului.

Articolul Circulația pe Transfăgărășan s-a închis din cauza condițiilor meteo apare prima dată în Observatorul Prahovean.