Circulația pe timp de noapte permisă în noaptea de 1 spre 2 Mai doar pentru persoanele care merg la slujbă de Paște – VIDEO

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anunțat, vineri, la Cluj-Napoca, că în noaptea de 1 și 2 este permisă circulația doar persoanelor care participă la slujbă de Paște. Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a precizat că „procesiunile religioase din zilele de Paște vor strânge, cu siguranță, un număr mare de credincioși. Se vor forma aglomerări”, […] Articolul Circulația pe timp de noapte permisă în noaptea de 1 spre 2 Mai doar pentru persoanele care merg la slujbă de Paște – VIDEO apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Circulația pe timp de noapte permisă în noaptea de 1 spre 2 Mai doar pentru persoanele care merg la slujbă de Paște – VIDEO

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anunțat, vineri, la Cluj-Napoca, că în noaptea de 1 și 2 este permisă circulația doar persoanelor care participă la slujbă de Paște.

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a precizat că „procesiunile religioase din zilele de Paște vor strânge, cu siguranță, un număr mare de credincioși. Se vor forma aglomerări”, precizând că oamenii legii vor veghea pentru respectarea măsurilor de siguranță sanitară.

„Am solicitat ca prezența forțelor de ordine pe teren să fie organizată, planificată și să se desfășoare impecabil din punct de vedere operativ”, a susținut Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne.

„Pentru cei care vor merge la slujba de Paște, circulația pe timpul nopții este, în intervalul 22.00 – 05.00 dimineața, permisă, magazinele vor rămâne deschise  până la ora 20.00 și în Vinerea Mare. Așa cum știți, stațiunile de pe Litoral, respectiv stațiunile montane, vor fi deschise, respectând toate regulile în vigoare, dar cu o capacitate de maxim 70% din ceea ce înseamnă capacitate de cazare pe care o oferă”, a mai precizat Bode, care a ținut să reamintească faptul că nu vor exista restricții de circulație doar pentru persoanele care participă la slujbele religioase.

„În noaptea de 1 spre 2 mai, circulația este permisă doar pentru participanții la slujbele religioase. Subliniez acest lucru pentru a ruga toți cetățenii care nu participa la slujba de Înviere să rămână acasă, nu de alta dar chiar nu vor avea ce activități să desfășoare în noaptea de 1 spre 2 Mai, alta decât participarea la slujba de religioasă”, a ținut să menționeze ministrul Afacerilor Interne.

Articolul Circulația pe timp de noapte permisă în noaptea de 1 spre 2 Mai doar pentru persoanele care merg la slujbă de Paște – VIDEO apare prima dată în Observatorul Prahovean.