Cine sunt noii vicepreședinți ai Consiliului Județean Prahova

Cei doi noi vicepreședinți ai Consiliului Județean Prahova, Dumitru Tudone (PNL) și Cristian Apostol (USR PLUS) au fost aleși, luni, la ședința ordinară a CJ Prahova. Dumitru Tudone a candidat la alegerile locale din 27 septembrie 2020 pe listele PNL USR PLUS din partea PNL.  De profesie jurist, căsătorit și tată a doi copii, Dumitru […] Articolul Cine sunt noii vicepreședinți ai Consiliului Județean Prahova apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Cine sunt noii vicepreședinți ai Consiliului Județean Prahova

Cei doi noi vicepreședinți ai Consiliului Județean Prahova, Dumitru Tudone (PNL) și Cristian Apostol (USR PLUS) au fost aleși, luni, la ședința ordinară a CJ Prahova.

Dumitru Tudone a candidat la alegerile locale din 27 septembrie 2020 pe listele PNL USR PLUS din partea PNL.  De profesie jurist, căsătorit și tată a doi copii, Dumitru Tudone a ocupat de-a lungul timpului funcția de secretar general al județului Călărași, dar și de inspector de specialitate în cadrul Primăriei Călărași.

La alegerile locale din 27 septembrie, în declarația de avere postată pe site-ul Agenției Naționale de Integritate, a precizat că locuiește în Plopeni, dar și că deține un teren intravilan și o casă de locuit în municipiul Călărași, iar ca venit anual a menționat salariul obținut în calitate de inspector de specialitate la Primăria Călărași, dar și cel obținut în calitate de consultant juridic în București.

Cristian Apostol, cel de-al doilea vicepreședinte al Consiliului Județean Prahova, a candidat la alegerile locale din 27 septembrie 2020 pe listele PNL USR PLUS din partea USR PLUS.

Cu câteva luni de alegerile locale, Cristian Apostol, vicepreședinte al USR Prahova, anunța că va candida pentru șefia Consiliului Județean Prahova în cadrul Alianței USR PLUS, însă, ulterior, a făcut susținut că a optat pentru un mandat de consilier județean în cadrul alianței electorale PNL USR PLUS.

Absolvent de Facultatea de Tehnologia Prelucrării Petrolului si Petrochimie, UPG Ploiești, Cristian Apostol a fost discret când a venit vorba să-și dezvăluie locul de muncă înainte de alegerile locale, preferând să anunțe numai că „lucrez în zona de companii multinaționale în domeniul petrolului de mulți ani”.

Citește și: Candidatul USR-Plus la Consiliul Județean Prahova a refuzat să spună la ce multinațională lucrează. Am aflat noi ????

Căsătorit, tată a doi băieți, Apostol a susținut în timpul campaniei electorale că își dorește să candideze pentru că este revoltat de dezinteresul autorităților locale, dar și pentru ca „poluarea prahovenilor să nu mai fie reper de sărăcie și delăsare iar poluarea prahovenilor să nu mai fie un exemplu negativ în Europa”.

Citește și: Dumitru Tudone (PNL) si Cristian Apostol (USR PLUS), noii vicepreședinți ai Consiliului Județean Prahova

Articolul Cine sunt noii vicepreședinți ai Consiliului Județean Prahova apare prima dată în Observatorul Prahovean.