Cine sunt nașii Simonei Halep și ai lui Toni Iuruc. Stere Halep: „I-am cunoscut”

Cine sunt nașii Simonei Halep și ai lui Toni Iuruc. Simona Halep și Toni Iuruc urmează să spună cel mai mportant „Da” din viața lor, în fața ofițerului de Stare Civilă. Miercuri, 15 septembrie, cei doi se vor căsători, iar una dintre întrebările de pe buzele multora este cine sunt nașii Simonei Halep și ai lui Toni Iuruc.

Cine sunt nașii Simonei Halep și ai lui Toni Iuruc. Stere Halep: „I-am cunoscut”

Cine sunt nașii Simonei Halep și ai lui Toni Iuruc. Simona Halep și Toni Iuruc urmează să spună cel mai mportant „Da” din viața lor, în fața ofițerului de Stare Civilă. Miercuri, 15 septembrie, cei doi se vor căsători, iar una dintre întrebările de pe buzele multora este cine sunt nașii Simonei Halep și ai lui Toni Iuruc.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Simona Halep și Toni Iuruc formează unul dintre cele mai frumoase cupluri și se iubesc nespus de mult. La începutul lunii iunie, celebra sportivă a fost cerută în căsătorie de partenerul ei. Cei doi urmează să ducă relația la nivelul următor, iar miercuri, 15 septembrie, se vor căsători.

Cine sunt nașii Simonei Halep și ai lui Toni Iuruc. Stere Halep: „I-am cunoscut”Cine sunt nașii Simonei Halep și ai lui Toni Iuruc. Stere Halep: „I-am cunoscut”

Având în vedere că mai este atât de puțin timp până la nuntă, Simona Halpe și Toni Iuruc pun la punct ultimele detalii. Pe de altă parte, Stere Halep, tatăl sportivei, a declarat că are mari emoții pentru ziua nunții fiicei lui.

Da, am emoții uriașe. Normal să am, e nunta copilului, nu ar putea fi altfel. E fata mea, vă dați seama, se căsătorește…”, a spus Stere Halep pentru fanatik.ro.

Citește și: Ce reguli au impus Simona Halep și Toni Iuruc pentru invitații de la nunta lor.La ce tradiție au renunțat

Citește și: Cine este Toni Iuruc, viitorul soț al Simonei Halep.A mai fost căsătorit

Citește și: Motivul pentru care Simona Halep și Toni Iuruc s-au dus la starea civilă, cu două zile înainte de cunuie. Iată dovada

Citește și: Laura Boghiu, de la Visuri la Cheie, primele declarații despre soțul ei și nunta secretă:„Soțului meu nu i-a plăcut…”/ EXCLUSIV

Cine sunt nașii Simonei Halep și ai lui Toni Iuruc

Cine sunt nașii Simonei Halep și ai lui Toni Iuruc. În continuare, Stere Halep a dezvăluit și cine vor fi nașii Simonei Halep și ai lui Toni Iuruc. Nașii pe care Simona Halep și Toni Iuruc i-au ales sunt Dani Caramihai și soția acestuia, despre care tatăl sportivei are doar cuvinte de laudă.

Nu va fi o nuntă, propriu zis, este doar cununia civilă. Da, normal că va fi petrecere, vor fi alături de noi rudele, apropiații. I-am cunoscut (n.r. pe nași), cum să nu îi cunosc. Domnul Caramihai este un om extraordinar. Vor fi alături de noi, mâine, evident. Vor face cununia civilă la Primărie, la Casa de Căsătorii. Apoi mergem la petrecere, așa cum a fost organizat evenimentul”, a mai spus Stere Halep.

Cine este Dani Caramihai, nașul Simonei Halep

Cine sunt nașii Simonei Halep și ai lui Toni Iuruc. Nașii Simonei Halep și ai lui Toni Iuruc sunt Dani Caramihai și soția acestuia. Dani Caramihai este cofondator şi director general al clubului din Constanța unde Simona Halep și Toni Iuruc vor avea petrecerea de cununie.

Nașul Simonei Halep este cunoscut și drept „Regele Nopţilor Albe” sau unul dintre cei patru Fratelli. Acesta a reușit să construiască un imperiu care îi rotunjeşte veniturile anuale cu circa 10 milioane de euro. Cei patru, mai exact fraţii Liviu şi Mihai Popescu, Dani Caramihai şi Nicu Mărgeanu, au înfiinţat businessul cu o investiţie iniţială de 170.000 de euro.

Simona Halep și Toni Iuruc, nuntă cu invitați de marcă

Simona Halep și Toni Iuruc vor merge mâine, 15 septembrie, la Casa de Căsătorii pentru cununia civilă. La eveniment va participa doar familia și câțiva prieteni apropiați. În schimb, petrecerea are o grămadă de invitați de marcă.

Printre cei care sunt așteptați se numără Ilie Năstase, Ion Țiriac sau președintele Klaus Iohannis. De asemenea, mai multe prezențe din lumea sportului vor fi alături de Simona Halep în cea mai importantă zi.