Cine este Traian Ogâgău, primarul filmat în timp ce îşi umileşte fetiţa dezbrăcată

Imaginile cu primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, care îşi umileşte fetiţa dezbrăcată au devenit virale, însă Traian Ogâgău susţine că „nimeni nu se poate băga în viața nimănui să ne spună cum să îi creștem, cum să îi educăm sau cum să îi mustrăm atunci când greșesc”. Totuşi, Poliția s-a sesizat în cazul primarului. Traian […]

Cine este Traian Ogâgău, primarul filmat în timp ce îşi umileşte fetiţa dezbrăcată

Imaginile cu primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, care îşi umileşte fetiţa dezbrăcată au devenit virale, însă Traian Ogâgău susţine că "nimeni nu se poate băga în viața nimănui să ne spună cum să îi creștem, cum să îi educăm sau cum să îi mustrăm atunci când greșesc". Totuşi, Poliția s-a sesizat în cazul primarului.


Traian Ogâgău, 44 de ani, este la primul mandat în fruntea oraşului staţiune Sângeorz-Băi, din judeţul Bistriţa Năsăud. Potrivit ziardebistriţa, Traian Ogâgău a candidat pentru prima dată la funcţia de primar al oraşului în 2008.


Acesta era cunoscut pe plan local ca proprietar al postului Radio Someş, precum şi a două restaurante. Totuşi, în declaraţia de avere din 2019 acesta a notat că deţine pe numele său doar o maşină Toyota din 2010 şi două terenuri, precum şi acţiuni la firma Tonight Srl Bistriţa.


Traian Ogâgău s-a născut la Sîngeorz-Băi pe 23 septembrie 1976. Este absolventul Facultăţii de Geografie a Turismului din cadrul UBB Cluj-Napoca, conform timponline.


"Copiii sunt totul în viaţa mea"

În urmă cu două zile, primarul din Sîngeorz-Băi posta un mesaj în care îi ura fetiţei un an şcolar plin de realizări.


"La mulți ani Traiana, îi spun aproape în fiecare zi. Copiii sunt totul în viața mea, în viața noastră și suntem responsabili de educația pe care le-o dăm. Îi iubim când ne fac bucurii dar și când mai greșesc, însă NIMENI, dar NIMENI nu se poate băga în viața nimănui să ne spună cum să îi creștem, cum să îi educăm sau cum să îi mustrăm atunci când greșesc. Un an nou școlar plin de realizări îți doresc iubirea mea și vouă tuturor copiilor, iar părinților sănătate și răbdare!", scria edilul la începutul noului an şcolar.La câteva luni de la preluarea mandatului de primar, Traian Ogâgău, era descris ca cel mai excentric primar din Bistriţa-Năsăud. Odată instalat la primărie, acesta a cumpărat cu 15.000 de euro un birou lucrat manual aparţinând Elenei Ceauşescu, nota Adevărul.


De asemenea, numele său a fost vehiculat în mai multe dosare, fiind condamnat la un an de închisoare cu suspendare, dar și la 80 de ore de muncă în folosul comunității, în propria primărie.