Cine este șoferul care a murit în accidentul provocat pe centura de Est a Ploieștiului

Un tânăr de 32 de ani a murit ieri, pe centura de Est a Ploieștiului, după ce a intrat cu mașina sa, o Skoda Octavia, frontal, într-o cisternă încărcată cu 32 de tone de kerosen. În urma accidentului produs în apropiere de Corlătești, traficul rutier pe DN 1A a fost blocat pe ambele sensuri mai […] Articolul Cine este șoferul care a murit în accidentul provocat pe centura de Est a Ploieștiului apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Cine este șoferul care a murit în accidentul provocat pe centura de Est a Ploieștiului

Un tânăr de 32 de ani a murit ieri, pe centura de Est a Ploieștiului, după ce a intrat cu mașina sa, o Skoda Octavia, frontal, într-o cisternă încărcată cu 32 de tone de kerosen.

În urma accidentului produs în apropiere de Corlătești, traficul rutier pe DN 1A a fost blocat pe ambele sensuri mai bine de șase ore.

Victima se numește Valentin B. și locuia în Ploiești.

Vestea i-a șocat pe membrii familiei, dar și pe prieteni, care au postat pe pagina sa de Facebook numeroase mesaje de condoleanțe.

”De ce prietene ai plecat asa devreme de langa noi.?Cu ce ai gresit atat de rau.?? Drum lin către cer prietene drag.. Dumnezeu sa te ierte”

”Nu îmi vine sa cred, nu pot crede așa ceva,Valiiii, nimeni nu se aștepta la așa ceva din partea ta.De ce tocmai tu? De ce ? Drum lin către îngeri prieten drag !!”
„Ramas bun drag prieten, prea devreme … mult prea devreme

Articolul Cine este șoferul care a murit în accidentul provocat pe centura de Est a Ploieștiului apare prima dată în Observatorul Prahovean.