Cine este polițistul care a lovit mortal cu autospeciala MAI o fată de 13 ani în București. Ar fi gonit cu 80 km/oră

Un polițist de 30 de ani, cu o experiență de cinci ani în MAI, a lovit ieri două fetițe pe strada Laminorului din Sectorul 1 din București. Acesta se numește Constantin Popescu și a lucrat în Anglia până în 2016, anterior încadrării sale în Poliție. Citește și Polițistul care a produs accidentul mortal din București, surprins […] Articolul Cine este polițistul care a lovit mortal cu autospeciala MAI o fată de 13 ani în București. Ar fi gonit cu 80 km/oră apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Cine este polițistul care a lovit mortal cu autospeciala MAI o fată de 13 ani în București. Ar fi gonit cu 80 km/oră

Un polițist de 30 de ani, cu o experiență de cinci ani în MAI, a lovit ieri două fetițe pe strada Laminorului din Sectorul 1 din București.

Acesta se numește Constantin Popescu și a lucrat în Anglia până în 2016, anterior încadrării sale în Poliție.

Citește și Polițistul care a produs accidentul mortal din București, surprins când verifica starea victimei cu piciorul

În 2017, Constantin Popescu a fost angajat din sursă externă în structura Ministerului Afacerilor Interne, potrivit gandul.info.

El are permis de conducere din 2012.

Potrivit unor date preliminare din anchetă, mașina de Poliție, care avea doar semnalele luminoase în funcțiune, circula cu peste 80 de kilometri pe oră în momentul impactului, anunță Digi 24.

Citește și Am stat de vorbă cu un polițist rutier despre cazul fetiței ucise de o mașină de poliție: ”Suntem obligați să ne asigurăm și când suntem în misiune”

O fată de 13 ani a murit pe loc, iar o alta de 11 ani a ajuns la spital, cu fractură de gambă.

Imaginile surprinse de camerele video de supraveghere din zonă demonstrează că victimele au traversat strada pe trecerea de pietoni.

Surse din anchetă susțin că misiunea invocată de polițist nu justifica viteza excesivă cu care acesta se deplasa.

Fata care a murit a fost proiectată la zeci de metri de trecerea de pietoni, iar urmele de frânare lipsesc înainte de locul impactului.

Articolul Cine este polițistul care a lovit mortal cu autospeciala MAI o fată de 13 ani în București. Ar fi gonit cu 80 km/oră apare prima dată în Observatorul Prahovean.