Cine este Monstrulica de la „Masked Singer România”, sezonul 2: „Soarta a fost foarte generoasă cu mine”

O nouă mască și-a făcut apariția pe scena „Masked Singer România”, sezonul 2, iar detectivii deja se întreabă cine se ascunde în spatele măștii lui Monstrulica. Ce indicii a oferit noul personaj al emisiunii de la PRO TV. Monstrulică este noua mască de la „Masked Singer România”, sezonul 2. Vedeta care se ascunde în spatele […]

Cine este Monstrulica de la „Masked Singer România”, sezonul 2: „Soarta a fost foarte generoasă cu mine”

O nouă mască și-a făcut apariția pe scena „Masked Singer România”, sezonul 2, iar detectivii deja se întreabă cine se ascunde în spatele măștii lui Monstrulica. Ce indicii a oferit noul personaj al emisiunii de la PRO TV.


Monstrulică este noua mască de la „Masked Singer România”, sezonul 2. Vedeta care se ascunde în spatele personajului i-a pus în mare dificultate pe cei patru detectivi. Telespectatorii și cei prezenți în platou deja se întreabă cine este Monstrulica de la „Masked Singer România”.


Personajul a oferit câteva indicii în emisiunea de la PRO TV. „Nu am dus lipsă de nimic, să știți, iar soarta a fost foarte, foarte generoasă cu mine! Trofeul vostru mi s-ar potrivi perfect în cămăruța mea”, spune acesta.


„Un monstru foarte răsfățat”, spune INNA după indiciile oferite de Monstrulică.  „Un monstru pe bogăție”, a subliniat Alex Bogdan. „Cred că acolo se află un el. Are aproape de 40 de ani”, este convins Horia Brenciu. 


Codin Maticiuc, Andra Gogan, Cosmina Păsărin și Dorina Chiriac sunt cele patru nume la care Horia Brenciu, INNA, Alex Bogdan și Mihaela Rădulescu s-au gândit.


Monstrulica a interpretat la „Masked Singer România” piesa „Finesse” cântată de Bruno Mars și Cardi B. Spectacolul pe care personajul l-a oferit a fost unul senzațional, iar detectivii au fost impresionați de momentul său.Mihai Trăistariu a fost Steaua de la „Masked Singer România”


Joi trecută, show-ul Masked Singer România a avut o nouă demascare. Albina, Fluturele, Oul Dragon, Steaua, Monstrulica și Pisica s-au luptat pentru un loc în etapa următoare și au pus în scenă momente impresionante. În urma votului detectivilor și a publicului, Steaua a părăsit competiția, cântărețul Mihai Trăistariu fiind cel care s-a ascuns în mască. Ediția din această săptămână a fost lider de audiență. 


„Am încercat să-mi schimb glasul, nu știam cum să-l mai fac. Nu știți ce ar fi urmat, mi-e ciudă că n-am mai rezistat. Mi-a fost greu cu partea asta feminină, care a trebuit lucrată, dezvoltată, exersată. Mi-am studiat eu câteva mișcări, o mână în șold, una pe sus, chiar și poziția să fie feminină, ca să intru în personaj. A fost o provocare și pentru mine să-mi schimb vocea în feluri în care n-am mai făcut-o vreodată, dar am cântat cu o voce pe care n-am folosit-o, nu mi-am folosit toată tehnica vocală, sensibilul meu din glas, pentru că dădeam spre Trăistariu și atunci am mici regrete. Dar nici nu se putea altfel, că m-ați fi recunoscut ”, a spus Mihai Trăistariu imediat după demascare. https://www.youtube.com/watch?v=r_9wu0lUdJk