Cine este Francy Paglieri de la Asia Express. Nu și-a cunoscut tatăl

Patrizia Paglieri este mama lui Francy Paglieri, iar cei doi participă în Asia Express. Ea este unul dintre cei mai renumiți chefi din țară, dar iată cum arată și cu ce se ocupă fiul ei.

Cine este Francy Paglieri de la Asia Express. Nu și-a cunoscut tatăl

Patrizia Paglieri este mama lui Francy Paglieri, iar cei doi participă în Asia Express. Ea este unul dintre cei mai renumiți chefi din țară, dar iată cum arată și cu ce se ocupă fiul ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După ce Patrizia PAglieri și-a anunțat participarea la Asia Express, foarte multe persoane se întreabă cine este Francesco „Francy” Paglieri, fiul ei. Tânărul în vârstă de 24 de ani este pasionat de sport și a ajuns să facă performanțe în acest domeniu, în copilărie. Ulterior, s-a axat pe fitness și continuă să meargă la sală pentru a se menține, după ce a slăbit 18 kilograme.

Citește și: Secrete de bucătărie de la Patrizia Paglieri

Citește și: Cine este Patrizia Paglieri de la Asia Express. A fost jurat la MasterChef

Citește și: Laura Cosoi şi Patrizia Paglieri – Gătind pe tocuri

Citește și: Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, primele declarații de la Asia Express: „A chemat Poliția ca să plecăm”

„Am avut 84 de kilograme vara trecută. Am slăbit 18 kilograme. Am început în noiembrie, am fost la nutriționist. După care din februarie m-am documentat. Dimineața beau doar cafea și un pahar de apă. Fac pauză alimentară de 16 ore. Fac sport, mișcare în general, nu neapărat sală”, a declarat Francy Paglieri, în emisiunea La Măruță, în anul 2018.

Cine este Francy Paglieri de la Asia Express. Nu și-a cunoscut tatălCine este Francy Paglieri de la Asia Express. Nu și-a cunoscut tatăl

Cine este Francy Paglieri? Fiul Patriziei Paglieri este primul din familie care a terminat facultatea

Mai mult decât atât, pe lângă pasiunea pentru sport, Francy Paglieri a fost un elev și student silitor, iar în anul 2018 a terminat lucrarea de licență și a trecut de această probă dificilă cu brio. Este primul membru din familie care a terminat facultatea, iar mama lui are planuri mari!

„Da, e primul din familia noastră care a terminat facultatea. A dat licența… Vrem să vindem casa din Buftea și să deschidem un bisto în centru. Francesco o să fie manager”, a mai precizat Patrizia Paglieri, în aceeași emisiune.

De altfel, Francy Paglieri este pasionat și de gătit. Având în vedere că mama sa este unul dintre cei mai renumiți chefi, Francesco a avut un exemplu demn de urmat atunci când vine vorba despre bucătărie. Totodată, tânărul a avut numeroase apariții televizate în cadrul cărora i-a învățat pe telespectatori diferite trucuri.

Francesco Paglieri a crezut că tatăl său este mort până la 14 ani

„Tatăl lui Francesco nu l-a căutat niciodată. Singura dată în care l-a văzut a fost pe aeroport, băiatul avea deja şapte ani. Tatăl lui a trecut pe lângă noi şi s-a făcut că nu îl vede”, a declarat Patrizia Paglieri.

Vedeta și tatăl lui Francy Paglieri au divorțat pe vremea când băiatul avea doar un an. Patrizia Paglieri a considerat că este mai bine să îi spună copilului că tatăl său este, de fapt, mort, iar Francy a crezut că părintele său a trecut în neființă de la vârsta de 14 ani.

„Eu i-am spus iniţial că tatăl lui e mort. M-am gândit că aşa ar fi mai bine, decât să mă întrebe întruna despre el, iar eu să nu am răs­punsuri. Nu-i puteam spune adevărul, fiindcă simţeam că adevărul divorţului era unul ruşi­nos, şi atunci l-am lăsat cu ideea că e mort, până la 14 ani, când am sperat că va înţelege şi i-am explicat”, a mărturisit Patrizia Paglieri.

Sursa FOTO: Facebook.