Cine este David Stancu de la Mireasa. Concurentul a venit în emisiune alături de mama lui, doamna Mia

David Stancu este concurent la Mireasa și s-a înscris la emisiune alături de mama lui, doamna Mia, dar cine știa că tânărul are o poveste de viață care va șoca pe toată lumea.

Cine este David Stancu de la Mireasa. Concurentul a venit în emisiune alături de mama lui, doamna Mia

David Stancu este concurent la Mireasa și s-a înscris la emisiune alături de mama lui, doamna Mia, dar cine știa că tânărul are o poveste de viață care va șoca pe toată lumea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Concurentul a muncit în Franța în ultimii ani, iar acum s-a întors în România pentru a participa la show-ul matrimonial și a-și găsi sufletul pereche. David Stancu de la Mireasa este un băiat muncitor și cine știe ce surprize îi va rezerva această emisiune.

”Vin direct din Franța, unde am muncit în ultimii 5 ani de zile. Am lăsat tot și am venit. Cel mai greu mi-a fost să o conving pe mama să vină. De 13 ani suntem separați. (…) Am știut că tata este mort și ne-a fost greu. Am fost foarte dezamăgit că a plecat. L-am iertat și mi-am văzut mai departe de viață. Aș fi avut nevoie de un tată.”, a povestit concurentul.

Citește și: Cine e Ștefania Urecheatu de la Mireasa. A participat și la Puterea Dragostei: ”Bărbatul potrivit trebuie să fie matur”

Alături de el a venit și doamna Mia, mama sa. Femeia a povestit că a fost părăsită de soț pentru cea mai bună prietenă, iar acesta și-a înscenat moartea.

”Eu vin din insula Rodos. Fiica mea a locuit acolo și m-am dus la ea. El a rămas singur de la 17 ani, în Herculane. Soțul meu m-a părăsit pentru prietena mea, mai tânără și fără copii. S-a întâmplat acum 22 de ani. El nu lucra și a zis că se duce să lucreze la un parc de distracții, apoi nu l-am mai văzut. După două luni am primit un mesaj de la cineva că a murit. Am aflat după aproape 8 ani că n-a murit. (…) A venit tatăl lui vitreg și l-am văzut întâmplător unde îmi beam eu cafeaua. L-am întrebat unde este înmormântat și ce s-a întâmplat cu el. Mi-a zis că nu e mort și că s-a însurat cu Veronica. Mi-a zis că morții nu plătesc pensie alimentară, aia a fost vorba lui.”, a spus doamna Mia.

Citește și: Cine este Claudia Ciobanu de la Mireasa. E cântăreață și vrea un bărbat care să o susțină financiar

Cine este David Stancu de la Mireasa. Concurentul a venit în emisiune alături de mama lui, doamna MiaCine este David Stancu de la Mireasa. Concurentul a venit în emisiune alături de mama lui, doamna Mia

Cine este David Stancu de la Mireasa

David Stancu de la Mireasa are 30 de ani și este din Bucureşti, dar lucrează în Franţa. Ultima relaţie serioasă s-a încheiat în urmă cu 5 ani, când concurentul a fost înşelat de partenera lui. Îi place mult naturaleţea, este adeptul unui stil de viaţă sănătos şi spune despre el că viaţa lui se învârte în jurul iubirii. David de la Mireasa se înţelege foarte bine cu mama sa, doamna Mia, alături de care participă la emisiune. Concurentul a mai participat și la altă emisiune matrimonială.

Citește și: Cine este Lavinia Dodoț de la Mireasa. Concurenta speră să se îndrăgostească la prima vedere

FOTO: Facebook