Cine este chef Foa de la Masterchef. Are un băiețel

Cine este chef Foa de la Masterchef România. Surpriză uriașă pentru fanii PRO TV! Telespectatorii vor putea vedea un nou sezon al emisiunii „Masterchef România”, după aproximativ doi ani de pauză. Ediția ce urmează să fie lansată îi va avea ca jurați pe Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu. Iată cine este Chef Foa!

Cine este chef Foa de la Masterchef. Are un băiețel

Cine este chef Foa de la Masterchef România. Surpriză uriașă pentru fanii PRO TV! Telespectatorii vor putea vedea un nou sezon al emisiunii „Masterchef România”, după aproximativ doi ani de pauză. Ediția ce urmează să fie lansată îi va avea ca jurați pe Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu. Iată cine este Chef Foa!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este chef Foa de la Masterchef România. PRO TV a dat startul filmărilor pentru noul sezon al emisiunii culinare Masterchef România. Cooking show-ul revine pe micile ecrane după câțiva ani, sezonul anterior fiind difuzat în 2019. Dacă atunci jurați erau Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru și Cosmin Tudoran, anul acesta rolurile vor fi ocupate de Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu.

Cine este chef Foa de la Masterchef România. Nu este pentru prima dată când Chef Foa apare în calitate de jurat la Masterchef România. A făcut parte din emisiune și în urmă cu câțiva ani, iar spre deosebire de atunci, el are acum un cu totul alt look. Celebrul bucătar și-a lăsat barbă și părul lung, schimbări pentru care a primit numeroase aprecieri din partea fanilor.

Citește și: Cine sunt jurații Masterchef România 2021.Chef Foa revine la PRO TV

Citește și: Cine este Radu Dumitrescu, jurat MasterChef.A fost director de bancă

Citește și: Cine este Chef Hadad de la Masterchef România.Soţia i-a murit de cancer

Citește și: Povestea neștiută a lui Andrei Voica, câștigator Masterchef 2015:”Am dormit în parcuri, am muncit în construcții…”

Cine este chef Foa de la Masterchef România

Cine este chef Foa de la Masterchef România. Numele real al lui chef Foa este Florin Scripcă. Succesul lui a „explodat” în trecut, atunci când a mai făcut parte din show-ul culinar. Și-a urmat pasiunea pentru gătit încă din tinerețe, dorindu-și să cunoască toate secretele gastronomiei. A locuit o bună vreme la Londra, țară în care a și lucrat în domeniu.

Chef Foa are acum 38 de ani. El și-a descoperit marea pasiune încă din tinerețe. Familia i-a fost mereu alături și l-a susținut chiar să meargă în Londra, țară în care a lucrat mai mult timp. Inițial, îndrăgitul bucătar a avut un job într-un restaurant italian. Ba mai mult, a fost angajat chiar la compania de catering a faimosului chef Jamie Oliver. Iar asta nu e tot! El a mai lucrat și într-un pub celebru, cu o stea stea Michelin, scrie playtech.ro.

În total, chef Foa a învățat în trei țări pentru a deveni un bucătar cunoscut. A studiat atât în Anglia, cât și în Franța și în Italia. După ce a strâns suficienți bani, el s-a întors în țară și și-a deschis mai multe restaurante, afaceri ce i-au adus sume frumoase în portofel.

Lui chef Foa îi merge la fel de bine și în viața sentimentală. Cunoscutul bucătar trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de partenera lui, Ioana Aian Balu. Cei doi au împreună un băiețel. Fiul lor a venit pe lume în 2018, iar de atunci sunt centrul Universului lor.

Chef Foa: „Mă bucur să revin la MasterChef”

Cine este chef Foa de la Masterchef România. Chef Foa s-a arătat foarte încântat de revenirea la Masterchef. Este dornic să cunoască noi oameni talentați în ale gastronomiei și crede că va face o echipă de senzație cu ceilalți doi jurați. Pe chef Joseph Hadad îl cunoaște de mai demult, iar cu Chef Radu Dumitrescu a avut o chimie încă de la primele probe pentru filmări.

„Mă bucur să revin la MasterChef acum, într-un moment în care pasiunea pentru gătit a cuprins toată România. În ultimul an, am senzația că sunt într-o bucătărie imensă, care fierbe de forfortă să scoată cele mai bune preparate. Sub această presiune descoperi cele mai bune talente. Cam așa cred că va fi noul sezon MasterChef.

Mai mult, având în vedere partenerii de jurizare pe care îi am, va fi senzație. De Joseph mă leagă multe amintiri, iar cu Radu am avut chimie de la primele probe pentru filmări. Fiecare dintre noi are abordări diferite ale bucătăriei, așa că tot acest proces va fi foarte interesant atât pentru noi, dar mai ales pentru concurenți”, a declarat Chef Foa într-un comunicat.

Sursă foto: Instagram