Cine este Alex Delea de la Survivor 2022. Locuiește în Spania

Cine este Alex Delea de la Survivor România 2022. Au mai rămas doar câteva zile până ce telespectatorii Pro Tv vor putea urmări Survivor România 2022. Noul sezon va debuta pe 16 ianuarie și le va face cunoștință cu noi concurenți ambițioși și noi povești impresionante de viață. Iată cine este Alex Delea, unul dintre Războinicii din Republica Dominicană!

Cine este Alex Delea de la Survivor 2022. Locuiește în Spania

Cine este Alex Delea de la Survivor România 2022. Au mai rămas doar câteva zile până ce telespectatorii Pro Tv vor putea urmări Survivor România 2022. Noul sezon va debuta pe 16 ianuarie și le va face cunoștință cu noi concurenți ambițioși și noi povești impresionante de viață. Iată cine este Alex Delea, unul dintre Războinicii din Republica Dominicană!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Alex Delea de la Survivor România 2022. Cu scurt timp înainte ca Survivor România 2022 să înceapă, fanii emisiunii au avut parte de o surpriză. După câteva săptămâni de când a fost anunțată oficial lista Faimoșilor, în emisiunea lui Cătălin Măruță, ieri, pe 10 ianuarie, internauții au aflat și cine va face parte din echipa Războinicilor.

Cine este Alex Delea de la Survivor România 2022. Ieri, cei de la Pro TV au anunțat oficial, printr-un comunicat, cine sunt cei 12 Războinici de la Survivor România 2022. La fel ca în cazul Faumoșilor, echipa este formată din 6 fete și 6 băieți, pregătiți să-și depășească limitele. Echipele vor lupta cot la cot în cursa către marele premiu, traseu presărat cu multe provocări.

Citește și: Ce au concurenții de la Survivor România în bagaj.Anumite lucruri sunt complet interzise

Citește și: Cine este GP Blaze de la Survivor România 2022.S-a căsătorit recent

Citește și: Cristina Cioran, din nou la spital cu fetița:„Copilul nu putea să respire”. Cum se simte acum

Citește și: Motivul pentru care Corina Chiriac nu a devenit mamă:„Am regretat că nu am avut copii”

Cine este Alex Delea de la Survivor România 2022

Cine este Alex Delea de la Survivor România 2022. Unul dintre Războinicii de la Survivor România 2022 este Alex Delea. La fel ca restul concurenților, și el a trecut de toate etapele de înscriere și e pregătit să ajungă în Republica Dominicană. Tânărul este gata de experiența inedită și spune că show-ul de pe Pro TV este provocarea vieții lui.

La scurt timp după ce lista Războinicilor a fost dezvăluită, Alex Delea a postat un mesaj pe Instagram, pentru toți urmăritorii lui. Spune că prin participarea la Survivor România 2022 vrea să arate de ce e în stare.

„Pregătit pentru provocarea vieții mele! Haideți sa vedem ce-mi poate pielea. Sunt și eu la fel de curios ca și voi!”, a scris Alex Delea de la Survivor România 2022 pe Instagram.

Alex Delea de la Survivor România 2022 locuiește în Spania

Cine este Alex Delea de la Survivor România 2022. Alex Delea are 25 de ani și este barman. Potrivit imaginilor și informațiilor publicate de el pe rețelele de socializare, Războinicul de la Survivor România 2022 este de loc din Constanța, dar locuiește în străinătate. Acesta trăiește în Spania, în Costa Brava.

Alex Delea de la Survivor România 2022 este un tânăr care are grijă de aspectul lui fizic. Războinicul pare un fan înrăit al exercițiilor fizice și, în general, al sportului, lăudându-se cu un trup sculptat pe Internet. În plus, tânărului îi plac și tatuajele. Mai multe imagini cu el puteți vedea în GALERIA FOTO.

Daniel Pavel, despre Survivor România 2022

Noul sezon Survivor România va fi difuzat la Pro TV, nu la Kanal D, așa cum erau obișnuiți telespectatorii până acum. Emisiunea și-a păstrat, însă, același format și aceeași gazdă. Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor România 2022, crede că s-a născut pentru acest show. Vrea să fie și de această dată „brokerul emoțiilor’, atât pentru fani, cât și pentru concurenții din Republica Dominicană.

„Cred că toate experiențele vieții mele profesionale și personale m-au condus către Survivor. (…) Spunea Mark Twain o chestie interesantă: Două momente sunt importante în viața noastră: ăla în care te naști și ăla în care realizezi de ce te-ai născut.

Eu cred că m-am născut pentru Survivor, m-am născut să aduc emoția asta, să fiu brokerul emoțiilor pentru publicul de acasă și pentru concurenții de acolo. Cred că reușesc să mă pun în pielea lor atât de mult încât să pot să transmit emoția, adrenalina, nebunia… Cred că mă reprezintă! Am un match de 90%’, a declarat prezentatorul pentru PRO TV Plus.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran