Chirurgul pediatru Anca Miu, noul director interimar al Spitalului de Pediatrie Ploiești

Conducere nouă la Spitalul de Pediatrie Ploiești. Chirurgul pediatru Anca Miu, fost director medical, a fost numită interimar în funcția de manager la unitatea medicală din subordinea Consiliului Local Ploiești. Pe postul de director medical interimar a fost numită dr. Oresta Vasile. Viceprimarul Ploieștiului, Magdalena Trofin, a anunțat că noul manager interimar al Spitalului de […] Articolul Chirurgul pediatru Anca Miu, noul director interimar al Spitalului de Pediatrie Ploiești apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Chirurgul pediatru Anca Miu, noul director interimar al Spitalului de Pediatrie Ploiești

Conducere nouă la Spitalul de Pediatrie Ploiești. Chirurgul pediatru Anca Miu, fost director medical, a fost numită interimar în funcția de manager la unitatea medicală din subordinea Consiliului Local Ploiești. Pe postul de director medical interimar a fost numită dr. Oresta Vasile.

Viceprimarul Ploieștiului, Magdalena Trofin, a anunțat că noul manager interimar al Spitalului de Pediatrie este Anca Miu.

„Noul manager interimar al Spitalului de Pediatrie Ploiești este Anca Miu, iar funcția de director medical este ocupată de Oresta Vasile. După aprobarea bugetului, Consiliul de Administrație al Spitalului de Pediatrie Ploiești va demara procedurile de scoatere la concurs a postului de manager la Spitalul de Pediatrie Ploiești”, a precizat Magdalena Trofin, viceprimarul municipiului Ploiești.

Noua numire la Spitalul de Pediatrie Ploiești are loc la câteva luni după ce postul a fost ocupat, tot pe perioadă interimară, de Dan Ștefan Sîmpelean, care se pare că a anunțat că intenționează să se întoarcă la Târgu Mureș.

Citește și: Povestea chirurgului Anca Miu, omul care „sfințește” locul la Spitalul de Pediatrie din Ploiești: „Când aud că părinții ne ocolesc și duc copiii la privat sau București este ca un cuțit înfipt în inimă”

Articolul Chirurgul pediatru Anca Miu, noul director interimar al Spitalului de Pediatrie Ploiești apare prima dată în Observatorul Prahovean.