Chindia joacă azi în Cupa României!

Băieții antrenați de Emil Săndoi vor întâlni astăzi Farul Constanța, în deplasare, într-un meci din optimile de finală ale Cupei României. Dacă se vor califica, roș-albaștrii vor repeta cea mai bună performanță a unei echipe din Târgoviște, participarea în sferturile de finală ale competiției, reușită de Metalul în 1962 și 1965. Chindia a ajuns în […] Articolul Chindia joacă azi în Cupa României! apare prima dată în DambovitaNews.

Chindia joacă azi în Cupa României!

Băieții antrenați de Emil Săndoi vor întâlni astăzi Farul Constanța, în deplasare, într-un meci din optimile de finală ale Cupei României.

Dacă se vor califica, roș-albaștrii vor repeta cea mai bună performanță a unei echipe din Târgoviște, participarea în sferturile de finală ale competiției, reușită de Metalul în 1962 și 1965.

Chindia a ajuns în această fază a Cupei după ce a eliminat, la penalty-uri, AFC Hermannstadt. Meciul începe la ora 14.30.

Următorul joc oficial al Chindiei, primul după cel din Cupă, e sâmbătă, ora 14.30, cu UTA, formație care a egalat-o în clasament după ultimele rezultate. Ambele combatante au câte 28 de puncte.

Articolul Chindia joacă azi în Cupa României! apare prima dată în DambovitaNews.