CFR Cluj a câștigat Supercupa României

CFR Cluj, campioana en-titre, a câștigat Supercupa României 2020. După 0-0 la capătul timpul regulamentar al meciului de pe arena Ilie Oană din Ploiești, s-a trecut la lovituri de departajare, iar ardelenii s-au impus cu 4-1, notează Gazeta Sporturilor. Echipa din Gruia a cucerit meritat trofeul, după un meci pe care l-a controlat autoritar. În […]

CFR Cluj a câștigat Supercupa României

CFR Cluj, campioana en-titre, a câștigat Supercupa României 2020. După 0-0 la capătul timpul regulamentar al meciului de pe arena Ilie Oană din Ploiești, s-a trecut la lovituri de departajare, iar ardelenii s-au impus cu 4-1, notează Gazeta Sporturilor.


Echipa din Gruia a cucerit meritat trofeul, după un meci pe care l-a controlat autoritar. În primul sfert de oră, campioana a ratat trei ocazii, apoi, în minutul 30, a cerut un penalty, dar arbitru Radu Petrescu i-a acordat „galben” lui Debeljuh pentru simulare. Același Debeljuh a nimerit bara, cu o lovitură de cap (34)!


Toni Petrea a făcut cinci schimbări la pauză, însă tot clujenii lui Edi Iordănescu au fost mai vioara întâi. Au cerut gol la o minge trimisă de Ben Youssef și respinsă de Andrei Vlad din zona liniei porții. Nici măcar reluarile tv nu au demonstrat că mingea ar fi trecut de linia porții.


Costache a irosit și el două șanse importante, Pe final, Nedelcu a ratat una dintre puținele situații ale FCSB-ului.


La loviturile de departajare, Perianu a tras în bară, iar execuția lui Șut a fost apărată de Arlasuskis. Rondon, Păun, Chipciu și Camora, respectiv Radunovici au transformat.


Campioana en-titre CFR Cluj a cucerit pentru a patra oară Supercupa, după trofeele din 2009, 2010 şi 2018).


CFR Cluj - FCSB 0-0, 4-1 lov de dep.


CFR Cluj: Arlauskis – Manea (72 Ciobotariu), Ben Youssef, Burcă, Camora - W. Soares (83 Sigurjonsson), Hoban, Gâdea (8 Rondon) - Deac, Debeljuh (72 Chipciu), Costache (72 Păun). Antrenor: Edi Iordănescu.FCSB: Vlad - Ov. Popescu, Haruț, Nedelcu, Panțîru - Vînă (46 Radunovici), Simion, Oaidă (46 V. Crețu) - Moruțan (46 Șut), Fl. Tănase (46 Istrate), Oct. Popescu (46 Perianu).Antrenor: Toni Petrea.Foto: Inquam Photos / George Calin