Cetățean suedez implicat într-un accident rutier în Mamaia, găsit în stare de ebrietate

Patru peroane au fost rănite ușor într-un accident rutier petrecut în dimineața zilei de miercuri, 21 iulie, în jurul orei 04.30, în stațiunea Mamaia. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a [...]

Cetățean suedez implicat într-un accident rutier în Mamaia, găsit în stare de ebrietate

Patru peroane au fost rănite ușor într-un accident rutier petrecut în dimineața zilei de miercuri, 21 iulie, în jurul orei 04.30, în stațiunea Mamaia.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi bărbați, de 21, respectiv 32 de ani. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism s-a răsturnat pe carosabil, iar primul autoturism a ricoșat într-un altul, care era parcat.

„Polițiștii rutieri i-au testat pe cei doi șoferi cu aparatul etilotest, iar în cazul celui de-al doilea bărbat, de 32 de ani, cetățean suedez, rezultatul a fost pozitiv, etilotestul indicând o valoare de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală ușoară a primului conducător auto, a unui pasager din primul autoturism, precum și vătămarea corporală a două pasagere din cel de-al doilea autoturism.