Cetățean sirian, prins cu țigări de contrabandă în Portul Midia

Polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au descoperit în Portul Midia, într-un autoturism condus de un cetățean sirian, 500 de pachete țigări de contrabandă. Potrivit Gărzii de Coastă, vineri dimineață, în jurul [...] The post Cetățean sirian, prins cu țigări de contrabandă în Portul Midia first appeared on Constanța NEWS.

Cetățean sirian, prins cu țigări de contrabandă în Portul Midia

Polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au descoperit în Portul Midia, într-un autoturism condus de un cetățean sirian, 500 de pachete țigări de contrabandă.

Potrivit Gărzii de Coastă, vineri dimineață, în jurul orei 02.00, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au depistat, în zona Porții de acces nr. 2 a Portului Midia, un autoturism înmatriculat în România, la volanul căruia se afla un cetățean sirian, în vârstă de 61 ani.

În urma controlului efectuat în portbagajul autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit doi saci din plastic de culoare neagră, ce conțineau 500 de pachete țigări de contrabandă, diferite mărci, care aveau aplicate timbrul pentru produse accizabile.

Cantitatea de țigări fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

The post Cetățean sirian, prins cu țigări de contrabandă în Portul Midia first appeared on Constanța NEWS.