Cetățean iranian, urmărit internațional pentru infracțiunii de fraudă fiscală, depistat de polițiștii constănțeni

Polițiștii constănțeni au depistat un cetățean iranian, în vârstă de 40 de ani, din județul Ilfov, pe numele căruia exista un mandat de arestare emis de autoritățile din Emiratele Arabe Unite. Potrivit IPJ Constanța, iranianul [...]

Cetățean iranian, urmărit internațional pentru infracțiunii de fraudă fiscală, depistat de polițiștii constănțeni

Polițiștii constănțeni au depistat un cetățean iranian, în vârstă de 40 de ani, din județul Ilfov, pe numele căruia exista un mandat de arestare emis de autoritățile din Emiratele Arabe Unite.

Potrivit IPJ Constanța, iranianul a fost dat în urmărire internațională fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de fraudă fiscală, faptă comisă pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite.

„Pentru depistarea acestuia, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională al Poliției Române”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Constanța, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat Curții de Apel Constanța cu propunere de arestare preventivă, în vederea predării către autoritățile competente.