Cercetați sub aspectul săvârșirii unor infrațiuni la regimul rutier!

În perioada 24-25 octombrie, polițiștii de la rutieră au acționat, pe raza județului Dâmbovița, pentru depistarea și sancționarea participanților la trafic care nu respectă regulile privind circulația pe drumurile publice, dar și pentru prevenirea producerii unor evenimente rutiere, fiind constate 5 infracțiuni la regimul rutier. Astfel, o femeie de 31 de ani, a fost depistată […] Articolul Cercetați sub aspectul săvârșirii unor infrațiuni la regimul rutier! apare prima dată în DambovitaNews.

Cercetați sub aspectul săvârșirii unor infrațiuni la regimul rutier!

În perioada 24-25 octombrie, polițiștii de la rutieră au acționat, pe raza județului Dâmbovița, pentru depistarea și sancționarea participanților la trafic care nu respectă regulile privind circulația pe drumurile publice, dar și pentru prevenirea producerii unor evenimente rutiere, fiind constate 5 infracțiuni la regimul rutier.

Astfel, o femeie de 31 de ani, a fost depistată de polițiști, pe raza localității Tărtășești, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, aceasta a prezentat o alcoolemie cu o valoare peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Alți doi bărbați au fost surprinși în timp ce conduceau autoturisme, pe raza localităților Băleni și Brezoaele, deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Fiind testați cu aparatul etilotest, cei în cauză au prezentat o alcoolemie cu o valoare peste limita de 0.40 mg/l alcool în aerul expirat.

Cele trei persoane au fost conduse la spital în vederea prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice.

De asemenea, pe drumul național 72A, pe raza localității Gheboieni, polițiștii au identificat un bărbat, din municipiul Târgoviște, în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce suspendat.

Un alt bărbat de 27 de ani, din Conțești, este cercetat de polițiști după ce a fost suprins la volanul unui autoturism radiat din circulație de autoturitățile din Germania, în cursul anului 2018.

În toate siutuațiile polițiștii au întocmit dosare penale, fiind efectuate cercetări sub coordonarea procurorului de caz.

Articolul Cercetați sub aspectul săvârșirii unor infrațiuni la regimul rutier! apare prima dată în DambovitaNews.