Centrul Ploieștiului a devenit platou de filmare pentru „Ocolul Pământului în 80 de zile” – FOTO

Parcarea situată între Palatul Administrativ și Palatul Culturii din Ploiești este, pentru câteva zile, platou de filmare pentru un viitor film inspirat din volumul „Ocolul Pământului în 80 de zile” al lui Jules Verne. Mai multe rulote, camioane, decoruri, dar și diverse echipamente ale Castel Film Studios atrag atenția, în aceste zile, celor care ajung […] Articolul Centrul Ploieștiului a devenit platou de filmare pentru „Ocolul Pământului în 80 de zile” – FOTO apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Centrul Ploieștiului a devenit platou de filmare pentru „Ocolul Pământului în 80 de zile” – FOTO

Parcarea situată între Palatul Administrativ și Palatul Culturii din Ploiești este, pentru câteva zile, platou de filmare pentru un viitor film inspirat din volumul „Ocolul Pământului în 80 de zile” al lui Jules Verne.

Mai multe rulote, camioane, decoruri, dar și diverse echipamente ale Castel Film Studios atrag atenția, în aceste zile, celor care ajung în zona centrală a Ploieștiului.

În perioada 25 – 27 noiembrie, aici, se vor filma scene pentru o nouă producție inspirată din volumul „Ocolul Pământului în 80 de zile” al lui Jules Verne.

Autorizația pentru ocuparea spațiului unde se desfășoară acțiunea este valabilă până la data de 30 noiembrie.

Articolul Centrul Ploieștiului a devenit platou de filmare pentru „Ocolul Pământului în 80 de zile” – FOTO apare prima dată în Observatorul Prahovean.