Centrul Medical Philos Impex deschide un nou cabinet de endocrinologie

Din 11 mai 2021, în Centrul Medical Philos se va deschide un nou cabinet de ENDOCRINOLOGIE în care dr. Polina Pascu, medic specialist endocrinolog, aşteaptă pacienţii pentru consultaţii. Endocrinologia acoperă… The post Centrul Medical Philos Impex deschide un nou cabinet de endocrinologie appeared first on Ziarul Știrea.

Centrul Medical Philos Impex deschide un nou cabinet de endocrinologie

Din 11 mai 2021, în Centrul Medical Philos se va deschide un nou cabinet de ENDOCRINOLOGIE în care dr. Polina Pascu, medic specialist endocrinolog, aşteaptă pacienţii pentru consultaţii.

Endocrinologia acoperă o gamă vastă de afecţiuni şi poate fi răspunsul multor dezechilibre din organism, iar pentru prevenirea şi tratarea acestor afecţiuni, Centrul Medical Philos vine în întâmpinarea pacienţilor cu următoarele servicii:

  • evaluarea glandei tiroide, atât funcţional (prin dozări hormonale) cât şi morfologic (prin ecografie tiroidă)
  • evaluarea tulburărilor de ciclu menstrual la femei şi adolescente
  • evaluarea tulburării legate de instalarea menopauzei la femei
  • infertilitatea cuplului
  • evaluarea tulburărilor de dinamică sexuală la bărbaţi
  • tulburările de creştere a copiilor, inclusiv obezitate infantilă
  • evaluarea tulburărilor pubertare a copiilor
  • evaluarea obezităţii pentru excluderea cauzelor secundare endocrinologice
  • evaluarea funcţionalităţii glandei hipofize
  • evaluarea glandelor suprarenale

Centrul Medical Philos este clinica care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client servicii medicale profesioniste la cele mai inalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultima generatie, in conditii impecabile de siguranta si confort. Ne-am dezvoltat in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul medical. Sanatatea este profesia si pasiunea noastra, iar obiectivul nostru este sa imbunatatim calitatea vietii fiecarui pacient care ne trece pragul.

In beneficiul dumneavoastra aducem experienta celor 15 ani de activitate pe piata serviciilor medicale private din Slobozia . Ne angajam sa oferim servicii unice prin profesionalismul, grija si responsabilitatea personalului nostru medical, prin echipamentele si facilitatile ultramoderne pe care le punem zilnic la dispozitia fiecaruia.

Pentru consultaţii şi programări ne puteţi găsi în Slobozia, strada Traian, numărul 53, pe email la [email protected] sau la numerele de telefon: 0243/21 65 65 sau 0243/ 23 65 65.

The post Centrul Medical Philos Impex deschide un nou cabinet de endocrinologie appeared first on Ziarul Știrea.