Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa va transmite un recital live cu ocazia Zilei Naţionale a României!

COMUNICAT DE PRESĂ Nu doar pe 1 decembrie, ci şi în celelalte zile din an, ar trebui să ne aducem aminte de faptul că România, pentru fiecare dintre noi, înseamnă acasă. Că aici avem rădăcinile. Că nu întâmplător, limba română e singura din lume care are un cuvânt ce nu poate fi tradus, fără a […] Articolul Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa va transmite un recital live cu ocazia Zilei Naţionale a României! apare prima dată în DambovitaNews.

Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa va transmite un recital live cu ocazia Zilei Naţionale a României!

COMUNICAT DE PRESĂ

Nu doar pe 1 decembrie, ci şi în celelalte zile din an, ar trebui să ne aducem aminte de faptul că România, pentru fiecare dintre noi, înseamnă acasă. Că aici avem rădăcinile. Că nu întâmplător, limba română e singura din lume care are un cuvânt ce nu poate fi tradus, fără a fi parafrazat, în alte limbi: dor.

Pentru că anul acesta avem nevoie mai mult decât oricând să ne amintim de ce iubim România şi cât de important este să fim uniţi pentru a depăşi momentele grele pe care le traversăm acum, cu dor şi drag de frumos, vă propunem să ne bucurăm împreună, în mediul online, de un recital suţinut de artişti ai Orchestrei Simfonice „Muntenia”, cu ocazia Zilei Naţionale a României, reper important în istoria românilor.

Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa va transmite recitalul live, pe pagina de Facebook, vineri, 27 noiembrie 2020, începând cu ora 15.00.

Din program fac parte arii celebre aparţinând următorilor compozitori: Ciprian Porumbescu, George Enescu, Iosif Ivanovici, Constantin Dimitrescu, Mircea Chiriac, Grigoraş Dinicu şi Béla Bartók.

Vă aşteptăm alături de noi, să ne bucurăm de momente artistice deosebite!

Compartimentul Comunicare al Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa

Articolul Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa va transmite un recital live cu ocazia Zilei Naţionale a României! apare prima dată în DambovitaNews.