Celia, primele declarații despre cea de-a doua sarcină. „Am avut ceva interdicții”

Celia și soțul ei vor deveni părinți pentru a doua oară. Artista este însărcinată în cinci luni și a dat marea veste recent, după ce s-a asigurat că totul decurge normal, mai ales că vedeta a mai pierdut sarcini în trecut. „Am avut ceva interdicții la început, având în vedere faptul că eu am mai […]

Celia, primele declarații despre cea de-a doua sarcină. „Am avut ceva interdicții”

Celia și soțul ei vor deveni părinți pentru a doua oară. Artista este însărcinată în cinci luni și a dat marea veste recent, după ce s-a asigurat că totul decurge normal, mai ales că vedeta a mai pierdut sarcini în trecut.


„Am avut ceva interdicții la început, având în vedere faptul că eu am mai pierdut sarcini, dar domnul doctor a spus te rog să te consideri o mămică cu o sarcină sănătoasă. Știa că mă gândesc și știe că mi-a fost teamă o perioadă și încercam să mă bucur, dar mi-era frică să mă bucur.Pierdusem deja două sarcinii (…) Am mai avut două intervenții pe uter”, a declarat Celia în cadrul unei emisiuni TV, potrivit Spynews.


Celia nu își face griji de faptul că s-a îngrășat nouă kilograme în cele cinci luni de sarcină, asta pentru că prima dată când a devenit mămică a luat 23 de kilograme în greutate.


„Am pus nouă kilograme. (…) Cu Angelo am pus 23 de kilograme și mă aștept undeva tot acolo.”, a mai adăugat artista potrivit sursei citate.