Celebrul regizor Tim Burton a venit în secret în România și a vizitat Castelul Peleș. Care e motivul

Serialul „Wednesday”, care următește perioada de studenție a mezinei familie Addams, ar putea să fie filmat în România, informează site-ul B365. Tim Burton, care va regiza această miniserie de opt episoade produsă de Netflix, a vizitat deja mai multe locații din țara noastră care ar putea găzgui producția. Weekendul trecut, Tim Burton a vizitat Castelul […]

Celebrul regizor Tim Burton a venit în secret în România și a vizitat Castelul Peleș. Care e motivul

Serialul „Wednesday”, care următește perioada de studenție a mezinei familie Addams, ar putea să fie filmat în România, informează site-ul B365. Tim Burton, care va regiza această miniserie de opt episoade produsă de Netflix, a vizitat deja mai multe locații din țara noastră care ar putea găzgui producția.


Weekendul trecut, Tim Burton a vizitat Castelul Peleș de la Sinaia, județul Prahova. Aceasta ar putea fi locația aleasă pentru filmări.


Potrivit altor surse, Burton, care a sosit la București cu un avion privat, a fost și la Castelul Bran, dar și la unele palate din jurul Capitalei.


Consacratul regizor nu este pentru prima dată în România: a mai fost la București împreună cu prietenul său Johnny Deep, în 2016, când actorul a concertat cu trupa sa „The Hollywood Vampires”.


De altfel, Depp a jucat în opt filme regizate de Burton, cel care a semnat, printre altele, superproducțiile „Edward Scissorhands”, „Batman”, „Batman Returns” sau „Ed Wood”. Burton a fost nominalizat la Oscar pentru „Corpse Bride” şi „Frankenweenie”


În noul serial, Wednesday Addams încearcă să contracareze crimele monstruoase care terorizează orașul și să rezolve misterul supranatural care i-a învins pe părinții ei în urmă cu 25 de ani.Personajul a fost jucat pentru prima dată de Lisa Loring, în serialul pentru televiziune „The Addams Family”.


Foto: EPA