CEC Bank lanseaza creditul de nevoi personale 100% online. Finantarea vine la pachet cu un card Visa, pentru clientii noi.

CEC Bank continuă procesul de digitalizare și lansează creditul de nevoi personale, cu dobândă fixă, 100% online, disponibil prin platforma CEC_IN– magazinul virtual al CEC Bank. „Cei interesați pot accesa creditul de nevoi personale de până la 90.000 de lei în doar câteva minute, de pe calculator, telefon sau tabletă, fără drumuri la bancă,” potrivit […] The post CEC Bank lanseaza creditul de nevoi personale 100% online. Finantarea vine la pachet cu un card Visa, pentru clientii noi. appeared first on NOCASH ® de 19 ani.

CEC Bank lanseaza creditul de nevoi personale 100% online. Finantarea vine la pachet cu un card Visa, pentru clientii noi.

CEC Bank continuă procesul de digitalizare și lansează creditul de nevoi personale, cu dobândă fixă, 100% online, disponibil prin platforma CEC_IN– magazinul virtual al CEC Bank. „Cei interesați pot accesa creditul de nevoi personale de până la 90.000 de lei în doar câteva minute, de pe calculator, telefon sau tabletă, fără drumuri la bancă,” potrivit […]

The post CEC Bank lanseaza creditul de nevoi personale 100% online. Finantarea vine la pachet cu un card Visa, pentru clientii noi. appeared first on NOCASH ® de 19 ani.