CEC Bank extinde transferurile folosind numarul de telefon in loc de IBAN, catre orice banca din Romania

CEC Bank anunta ca prin aplicația de Mobile Banking a bancii, clienții pot face acum transferuri către orice altă bancă din România folosind numărul de telefon ca alias, în locul IBAN-ului. Astfel, „CEC Bank este prima instituție din România care oferă acest serviciu indiferent de banca unde este domiciliat contul destinatarului, chiar și pentru conturile […] The post CEC Bank extinde transferurile folosind numarul de telefon in loc de IBAN, catre orice banca din Romania appeared first on NOCASH ® de 19 ani.

CEC Bank extinde transferurile folosind numarul de telefon in loc de IBAN, catre orice banca din Romania

CEC Bank anunta ca prin aplicația de Mobile Banking a bancii, clienții pot face acum transferuri către orice altă bancă din România folosind numărul de telefon ca alias, în locul IBAN-ului. Astfel, „CEC Bank este prima instituție din România care oferă acest serviciu indiferent de banca unde este domiciliat contul destinatarului, chiar și pentru conturile […]

The post CEC Bank extinde transferurile folosind numarul de telefon in loc de IBAN, catre orice banca din Romania appeared first on NOCASH ® de 19 ani.