Ce spune Prefectura Capitalei despre un Congres PNL la Romexpo cu 5.000 de participanţi

Subprefectul municipiului Bucureşti, Antonela Ghiţă, a declarat sâmbătă, 18 septembrie, că, pe 25 septembrie, Congresul PNL s-ar putea desfăşura la Romexpo cu peste 2.500 de persoane numai dacă toţi participanţii ar fi vaccinaţi cu mai mult de 10 zile înaintea evenimentului. Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a spus sâmbătă dimineață, 18 septembrie, că 5.000 de delegaţi […]

Ce spune Prefectura Capitalei despre un Congres PNL la Romexpo cu 5.000 de participanţi

Subprefectul municipiului Bucureşti, Antonela Ghiţă, a declarat sâmbătă, 18 septembrie, că, pe 25 septembrie, Congresul PNL s-ar putea desfăşura la Romexpo cu peste 2.500 de persoane numai dacă toţi participanţii ar fi vaccinaţi cu mai mult de 10 zile înaintea evenimentului.


Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a spus sâmbătă dimineață, 18 septembrie, că 5.000 de delegaţi vor participa la Congresul din 25 septembrie, iar aceștia vor intra la Romexpo în baza certificatului de vaccinare sau a unui test negativ.


În aceste condiții, întrebat dacă va fi posibilă organizarea Congresului PNL în condiţiile în care Capitala se apropie de rata de 3 la mia de locuitori, subprefectul municipiului Bucureşti, Antonela Ghiţă, a afirmat că evenimentul nu ar putea avea loc decât cu jumătate dintre cei 5.000 de oameni, dacă nu toţi sunt vaccinaţi.


„O să vedem care vor fi condiţiile sanitare, adică ce se va impune. Astăzi, pentru că avem 2,33 la mie, condiţiile de respectare a unui astfel de eveniment înseamnă 2.500 de persoane maxim în interior, care au dovada vaccinării, testului PCR negativ sau a trecerii prin boală”, a declarat Antonela Ghiţă, subprefectul Capitalei cu atribuții de prefect, după ședința CMBSU, potrivit news.ro.


Sau peste 2.500 de persoane, doar dacă toate persoanele sunt vaccinate şi au trecut 10 zile de la schema completă de vaccinare.

Antonela Ghiţă, subprefectul Capitalei cu atribuții de prefect:

Ludovic Orban a declarat, sâmbătă dimineață, 18 septembrie, că 80% dintre delegaţi sunt vaccinaţi, iar cei care nu au fost imunizaţi vor participa la Congresul din 25 septembrie după ce vor face teste pentru depistarea infecţiei cu COVID-19.


Noul lider al PNL va fi ales la Congresul din 25 septembrie de la Romexpo, între actualul președinte Ludovic Orban și premierul Florin Cîțu.