Ce spune Andreea Mantea de o carieră în televiziune pentru fiul ei, David: ”Nu ar fi nevoie să-i pun o pilă. Mi s-a părut că este praf pe actorie, dar are foarte multe aptitudini…”

Ce spune Andreea Mantea de o carieră în televiziune pentru fiul ei, David. Andreea Mantea nu are nevoie de vreo descriere, fiind una dintre cele mai apreciate și cunoscute prezentatoare TV. Se bucură de mare succes pe plan profesional, însă pe plan amoros lucrurile nu au mers mereu bine pentru ea. Are un copil din […]

Ce spune Andreea Mantea de o carieră în televiziune pentru fiul ei, David: ”Nu ar fi nevoie să-i pun o pilă. Mi s-a părut că este praf pe actorie, dar are foarte multe aptitudini…”

Ce spune Andreea Mantea de o carieră în televiziune pentru fiul ei, David. Andreea Mantea nu are nevoie de vreo descriere, fiind una dintre cele mai apreciate și cunoscute prezentatoare TV. Se bucură de mare succes pe plan profesional, însă pe plan amoros lucrurile nu au mers mereu bine pentru ea. Are un copil din relația cu Cristi Mitrea, care azi crește foarte frumos și devine pe zi ce trece din ce în ce mai inteligent!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

David are doar 8 anișori, însă cu toate acestea știe foarte multe lucruri pe care uneori nici un adult nu le știe. Andreea Mantea a povestit de multe ori ce întrebări capcană îi pune sau inclusiv cum o critică, însă asta nu este tot. Pentru că timpul se scurge foarte repede, mulți sunt curioși ce spune David despre viitorul său, astfel că îndrăgita prezentatoare TV a mărturisit unde îl vede, ce aptitudini și calități are, dar și unde nu se pricepe deloc din punctul ei de vedere.

Citește și: Cum își educă Andreea Mantea fiul: „Nu-l stresez, nu-l cert, nu-l bat. Este un capitol extrem de sensibil...”. Ce curiozități are David la vârsta de 8 ani

Citește și: Ce relație are Andreea Mantea cu fiul ei și ce reproș i-a făcut David, recent: "Este cel mai mare critic al meu. Nu știu de la cine a învățat asta, că de la mine nu"

Citește și: Ce relație are Roxana Dobre cu Betty și Dani, copiii lui Florin Salam din prima căsnicie: "S-au făcut mari, au crescut, îți dai seama că s-au cam schimbat lucrurile". De ce nu au fost, de fapt, la nunta fiului artistului

Citește și: Irina Margareta Nistor, după ce fiicele lui Mihai Morar, a Amaliei Enache și a lui Codin Maticiuc au jucat împreună într-un film: "Acolo au ieșit mai puține scandaluri. Toți copiii ăștia..."

Ce spune Andreea Mantea de o carieră în televiziune pentru fiul ei, David


Andreea Mantea are o relație extrem de specială cu fiul ei, David, care încă de la o vârstă fragedă știe foarte multe lucruri. Este curios de tot ceea ce se întâmplă în jurul său, așa cum a spus și mama lui de nenumărate ori, astfel că a reușit să învețe multe lucruri legate de televiziune. Nu i-a spus prezentatoarei TV că vrea să-i calce pe urme, dar știe cu certitudine că ea îi pune o ”vorbă bună” atunci când o să fie cazul, dacă vrea să urmeze acest drum.

“Nu! (n.r. nu crede că fiul ei o să fie medic veterinar) Are foarte multe aptitudini și nu zic asta pentru că este fiul meu, dar chiar se pricepe la multe lucruri! Nu știu ce o să aleagă, spre ce o să se îndrepte exact! O să vedem! Sunt și eu foarte curioasă! Nu! (n.r. nu i-a zis că vrea să îi calce pe urme) E foarte cerebral. Mi-a zis: “E foarte frumos, e foarte interesant!”.

Eu sunt la televizor în fiecare zi. Când vine la mine, se duce în regie, se plimbă pe acolo, se duce la montaj, peste tot, a fost și la filmări pe teren! El știe ce e o limită de cadru, știe multe lucruri! Nu e foarte atras. Mi-a zis: “Dacă o să vreau, știu că o să mă susții!”. Adică, mi-a zis direct pe față: “Știu că o să îmi pui o pilă!”. (râde) Așa cred că a vrut să zică, nu știu!„, a spus Andreea Mantea pentru Ego.ro.

Andreea Mantea: „În televiziune ar fi foarte bun„


Deși este mama lui, Andreea Mantea este totodată și cel mai mare critic al fiului ei. Știe când să pună stop la anumite lucruri pentru a primi o educație bună, dar și când să-l laude. După ce a dezvăluit că-l vede în televiziune, fiind cel puțin la fel de bun ca și ea, a explicat că în actorie i s-a părut că nu are deloc talent.

Cred că nu ar fi nevoie să îi pun o pilă! Când a jucat în serialul “Strada Speranței” la Kanal D, nu prea am fost de acord, mi s-a părut că este praf pe actorie, 0! Dar mă gândesc că în televiziune ar fi foarte bun! Așa, ca mama lui! E original, are vorbele la el, este spontan!”, a continuat Andreea Mantea.


Când vine vorba despre fiul ei, Andreea Mantea are doar cuvinte de laudă, fără a face referire însă la educația pe care i-a oferit-o. Prezentatoarea TV a explicat că are foarte multe aptitudini, fiind de asemenea și foarte bun la matematică, semn că are de unde alege când o să vine vorbă de o carieră.

Să vedem ce o să se întâmple! E foarte bun la matematică, participă la tot felul de concursuri. Are anumite modalități, îl întreb cum a ajuns la rezultat, îmi iau și calculatorul! Desenează foarte frumos, dar are mai multe! Nu mai zic!”, a concluzionat Andreea Mantea pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook / Instagram