Ce revendicări a avut criminalul din Onești înainte să ucidă doi muncitori pe care i-a sechestrat. Polițiștii au intervenit prea târziu

E anchetă internă la IJP Bacău după ce un bărbat de 68 de ani, care a sechestrat doi muncitori în fostul său apartament din Onești, i-a ucis cu un cuțit. Mascații au intervenit prea târziu, după ce victimele au fost masacrate. Soția agresorului a fost reținută pentru complicitate. Polițiștii au găsit în geanta ei mai […] Articolul Ce revendicări a avut criminalul din Onești înainte să ucidă doi muncitori pe care i-a sechestrat. Polițiștii au intervenit prea târziu apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Ce revendicări a avut criminalul din Onești înainte să ucidă doi muncitori pe care i-a sechestrat. Polițiștii au intervenit prea târziu

E anchetă internă la IJP Bacău după ce un bărbat de 68 de ani, care a sechestrat doi muncitori în fostul său apartament din Onești, i-a ucis cu un cuțit. Mascații au intervenit prea târziu, după ce victimele au fost masacrate. Soția agresorului a fost reținută pentru complicitate. Polițiștii au găsit în geanta ei mai multe coliere din plastic.

Un bărbat de 68 de ani a ținut aproape șase ore doi muncitori sechestrați în fostul său apartament, pe care l-a pierdut în urma unui proces penal intentat soției sale pentur delapidare.

În timpul negocierilor, care au eșuat, agresorul le-a cerut autorităților 300.000 de euro, o hotărâre de consiliu local și să vorbească la telefon cu un ministru.

Mascații au spart ușa și l-au împușcat pe agresor în picior abia după ce din apartament s-au auzit strigăte de ajutor ale victimelor.

Acestea au fost ucise cu numeroase lovituri de cuțit.

După atacul sângeros a început o anchetă pentru a se stabili dacă polițiștii au procedat corect.

Soția atacatorului a fost reținută pentru complicitate, anunță digi24.ro. Potrivit primelor informații, femeia se afla la etajul patru al aceleiași clădiri, cu un etaj mai sus față de apartamentul groazei. Polițiștii au găsit în geanta ei mai multe coliere din plastic.

sursa foto: captura digi24

Articolul Ce revendicări a avut criminalul din Onești înainte să ucidă doi muncitori pe care i-a sechestrat. Polițiștii au intervenit prea târziu apare prima dată în Observatorul Prahovean.