Ce probleme de sănătate are Zanni, după Survivor: „Am o bacterie în sânge”

Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, a făcut primul vlog de când s-a întors în țară. Aceasta a vorbit despre experiența din Republica Dominicană și le-a mulțumit, încă o dată, susținătorilor lui pentru tot ce au făcut pentru el. Pe de altă parte, protejatul lui Alex Velea a vorbit și despre problemele de sănătate cu care se confruntă.

Ce probleme de sănătate are Zanni, după Survivor: „Am o bacterie în sânge”

Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, a făcut primul vlog de când s-a întors în țară. Aceasta a vorbit despre experiența din Republica Dominicană și le-a mulțumit, încă o dată, susținătorilor lui pentru tot ce au făcut pentru el. Pe de altă parte, protejatul lui Alex Velea a vorbit și despre problemele de sănătate cu care se confruntă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Zanni este foarte fericit și reunoscător pentru faptul că a câștigat Survivor România 2021. Acesta a realizat primul vlog de când s-a întors pe meleaguri românești și le-a mulțumit tuturor celor care l-au susținut cu adevărat.  De asemenea, Zanni a vorbit și despre problemele de sănătate cu care se cofruntă după Survivor.

Ce probleme de sănătate are Zanni, după Survivor: „Am o bacterie în sânge”Ce probleme de sănătate are Zanni, după Survivor: „Am o bacterie în sânge”

Din cauza afecțiunilor, Zanni, câștigătorul Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D, a mărturisit că a fost numai pe drumuri și că mai trebuie să facă o serie de analize. În plus, acesta urmează un tratament și i-a liniștit pe fanii lui, spunând să nu își facă griji pentru el.

Citește și: Zanni, dat afară din casă de mama adoptivă când avea 14 ani:„Deveneam rău din cauza ei”

Citește și: Zanni, despre singura fată de care a fost îndrăgostit:„Și-a bătut joc de mine”

Citește și: Monica Gabor s-a despărțit de Mr. Pink:„Da, e adevărat!”

Citește și: Reghe, un nou semn al despărțirii de Anamaria Prodan.A renunțat la verighetă

Ce probleme de sănătate are Zanni după Survivor

Zanni s-a întors de la Survivor cu marele premiu, dar și cu probleme de sănătate. Acesta a mărturisit pe YouTube că are în sânge o bacterie și că trebuie să ia antibiotic. „În momentul de față, sunt foarte bine. Am fost numai pe drumuri, trebuie să fac niște analize, pentru că ce am eu pe piele sunt niște infecții. Am o bacterie în sânge, dar nu e ceva grav, trebuie să iau antibiotic. Am dat o groază de bani pe analize, oricum banii pe care i-am câștigat, i-am câștigat datorită vouă și am de unde să plătesc. Și cu banii pe care i-am câștigat, știți bine ce am spus că fac. O să cumpăr un apartament”, a declarat Zanni, în primul vlog de după Survivor.

La un moment dat, Zanni a dezvăluit că a fost mușcat de mai multe ori de păianjeni la Survivor, motiv pentru care a rămas cu cicatrici, dar și cu răni. Una dintre rănile rezultate în urma mușcăturii de păianjen părea destul de gravă și infectată. Acesta și-a liniștit de atunci urmăritorii și le-a zis că urmează să meargă la medic, lucru pe care l-a și făcut. Rana era și motivul pentru care el șchiopăta.

„Au ieșit demonii din mine și am răbufnit”

Zanni le-a promis internauților că va face o serie de dezvăluiri de la Survivor. De asemenea, acesta a mai spus că se simte rușinat de comportamentul pe care l-a avut în Republica Dominicană în anumite momente.

„Vreau să fac niște serii în care să vă dezvălui chestii de la Survivor pe care nu le-ați auzit sau nu le știați, vreau să râdem împreună și să dăm cărțile pe față. Gata cu vrăjeala. Am foarte multe surprize pentru voi, au început cântările. Mi s-au deschis niște porți. Mi-e rușine de multe momente pe care le-am avut la Survivor și destul de târziu, dar nu prea târziu, mi-am dat seama că trebuie să fiu profesionist cu cei din jurul meu.

Toți căutau să mă penalizeze, pentru momentele mele de sinceritate. În momentele în care eu am exagerat, așa a zis lumea, că am exagerat, dar eu nu am exagerat, au fost momente de sinceritate. Au ieșit demonii din mine și am răbufnit. Mie nu îmi vine să cred ce șerpalăi erau acolo. Oameni care aveau o vârstă, care puteau să fie părinți și bunici, se comportau libidinos, iar eu eram șocat. Sunt convins că v-a fost scârbă de mine multora. Și mie mi-a fost”, a mai spus Zanni pe YouTube.