Ce obiecte neobișnuite va avea Gina Pistol la nunta cu Smiley: „În cazul în care obosesc…” / Plasturi, medicamente efervescente, balerini de unică folosință

Gina Pistol și Smiley își vor uni destinele sâmbătă, 27 mai, după mai bine de șase ani de relație. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc și au împreună o fetiță, pe Josephine. Recent, Gina Pistol a declarat că se ocupă de pregătirile de nuntă și a dezvăluit că va […]

Ce obiecte neobișnuite va avea Gina Pistol la nunta cu Smiley: „În cazul în care obosesc…” / Plasturi, medicamente efervescente, balerini de unică folosință

Gina Pistol și Smiley își vor uni destinele sâmbătă, 27 mai, după mai bine de șase ani de relație. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc și au împreună o fetiță, pe Josephine. Recent, Gina Pistol a declarat că se ocupă de pregătirile de nuntă și a dezvăluit că va avea un obiect neobișnuit la nunta cu Smiley.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce obiect neobișnuit va avea Gina Pistol la nunta cu Smiley. Smiley și Gina Pistol se vor căsători după șase ani de relație. Cei doi au decis să-și unească destinele, iar marele eveniment va avea loc la Snagov. Gina Pistol continuă pregătirile pentru nuntă, dar în același timp le împărtășește fanilor tot ce se întâmplă nou în viața ei.

Ce obiecte neobișnuite va avea Gina Pistol la nunta cu Smiley: "În cazul în care obosesc..." / Plasturi, medicamente efervescente, balerini de unică folosințăCe obiecte neobișnuite va avea Gina Pistol la nunta cu Smiley: "În cazul în care obosesc..." / Plasturi, medicamente efervescente, balerini de unică folosință

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. De-a lungul anilor, și-au ținut iubirea departe de lumina reflectoarelor, iar de ceva timp și-au asumat relația. Mai mult, în urmă cu doi ani, Gina Pistol și Smiley au devenit părinții unei fetițe minunate, Josephine.

Citește și:Gina Pistol are probleme de sănătate cu doar două zile înainte de nuntă din cauza agitației și a stresului: ”Mi-a fost cam rău. M-am simțit foarte slăbită…”

Citește și:Cât costă și ce conține meniul de la nunta cuplului Gina Pistol – Smiley: „Au mers pe simplu,clasic, dar de efect”

Citește și:Ileana Sterp și-a născut băiețelul fără anestezie epidurală. Ce complicații au apărut la naștere: „Am fost tăiată. Mi s-a spus…”

Citește și:Cum a ajuns Tina Turner dintr-o artistă modestă „Regina Rock’n Roll”. Rod Stewart i-a schimbat viața

Ce obiecte neobișnuite va avea Gina Pistol la nunta cu Smiley: Plasturi, medicamente efervescente, balerini de unică folosință

Gina Pistol și Smiley se vor căsători peste câteva zile. Cei doi au anunțat recent că își vor uni destinele, după șase ani de relație. Fosta prezentatoare TV face pregătiri intense pentru marele eveniment, dar în același timp îi ține la curent pe fanii săi cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Vedeta a declarat recent că va avea la nunta sa, un obiect neobișnuit, dar care le va ajuta pe invitatele la nunta ei.

Mai exact, doamnele și domnișoarele care vor obosi dansând pe tocuri vor avea la dispoziție balerini. „Pui cutia cu balerini lângă ringul de dans și cine simte că nu mai poate dansa pe tocuri, poate să-și ia balerinii și continuă petrecerea. În cazul în care obosesc… Sunt trei mărimi, small, medium și large”, a spus Gina Pistol pe Story.

Gina Pistol: „Presimt că o să împart pastile în stânga și în dreapta”

Încă de la primele ore ale zilei, Gina Pistol s-a ocupat de ultimele detalii pentru nunta cu Smiley. Cei doi se vor căsători pe 27 mai, la Snagov. Vedeta le-a explicat internauților că vrea să meargă la farmacie pentru a cumpăra pastile efervescente, pentru a ameliora starea de rău de a doua zi.

„Trebuie să merg la farmacie să cumpăr niște pastile efervescente, pe care le iei a doua zi după petrecere, ca să nu-ți fie rău. Rău oricum îți va fi, dar nu rău groaznic. Presimt că o să împart pastile și în stângă, și în dreapta, ca să nu le fie oamenilor rău”a mai spus vedeta. Înainte de toate acestea, Gina Pistol a mers și la farmacie și s-a aprovizionat cu foarte multe cutii cu plasturi.

Smiley și Gina se vor căsători pe 27 mai

Smiley și Gina Pistol sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru ziua cea mare. Smiley și iubita lui au deciss să-și unească destinele pe malul lacrului, la Palatul Snagov, unde vor fi prezenți cel putin 200 de personae. Cea care a pus la punct toate detaliile a fost Gina Pistol.

„Totul este simplu, elegant și discret. De la aranjamentul meselor, florile, fiecare detaliu induce starea de liniște și finețe, simplitate. Nu va exista nimic pompos, niciun brizbriz, nimic în culori stridente.Discreția este cuvântul în jurul căruia s-a organizat totul”, a declarat organizatorul nuntii.

Sursa foto: Facebook