Ce nume i-a pus Roxana Vancea fiului ei. Vedeta a renunțat la numele Ayan

Roxana Vancea stabilise, înainte să nască, un nume special pentru fiul ei. După ce l-a adus pe lume, însă, vedeta s-a razgândit și nu îl va mai boteza Ayan pe băiețel, ci Zian.

Ce nume i-a pus Roxana Vancea fiului ei. Vedeta a renunțat la numele Ayan

Roxana Vancea stabilise, înainte să nască, un nume special pentru fiul ei. După ce l-a adus pe lume, însă, vedeta s-a razgândit și nu îl va mai boteza Ayan pe băiețel, ci Zian.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Roxana Vancea a renunțat la numele de Ayan pentru fiul ei motivând că este un nume mult prea des întâlnit, așa că a ales un al nume mai rar. Mai exact, pe bebeluș îl va chema Zian, un nume care este și pe placul partenerului de viață al vedetei, Dragoș Vălean. Alegerea numelui nu este una întâmplător.

Numele Zian provine din limba arabă și înseamnă „frumusețe, eleganță”. Numele simbolizează deschidere, energie pozitivă și jovialitate și este unul dintre cele mai populare nume din anul 2021.

Băiatul soțului ei, Milan, l-a primit cu brațele deschise pe Zian, conform declarațiilor părinților. Îi place să petreacă timp cu noul membru al familiei și se oferă să o ajute pe Roxana atunci când are nevoie.

Nici vorbă de gelozie în familia Roxanei, căci Milan s-a atașat foarte repede de prunc, încât vrea să îl țină în brațe, să-l plimbe și să îi pună muzică, scrie fanatik.ro.

Citește și: Cum arată Roxana Vancea în luna a opta de sarcină, în lenjerie intimă.A șocat cu ultima apariție: ,,Mai e un pic!’

Citește și:Mădălina Pamfile părăsește platoul Bravo, ai stil! după o ceartă cu Nicoleta Dragne:„Nu poți să duci discuția?’

Citește și: Cum a ales Roxana Vancea să nască:”Nu o să am un travaliu lung..”

Ce nume i-a pus Roxana Vancea fiului ei

Roxana Vancea și-a dorit foarte mult să nască natural pentru că, spune ea, recuperarea e mult mai ușoară. Și medicii i-au permis acest lucru, așa că totul a decurs exact cum și-a dorit ea. Roxana spune că nu a fost dureros și era deja în picioare la câteva ore după naștere.

Roxana Vancea cântărește 47,9 kilograme la doar o săptămână de la naștere. Sportiva este încântată că a reușit să-și revină imediat după naștere.

„Am pus 5 kilograme pe sarcină, toată sarcina. Am ajuns în spital la 52,5. A doua zi după operație aveam 48, acum am deja 47 de kilograme. De săptămâna viitoare mă apuc de sport.

N-am avut probleme cu alăptatul. E chiar plăcut cu alăptatul. M-am speriat, pentru că mama a avut probleme cu alăptatul.

Eu am născut natural. Mă așteptam la ceva mult mai dureros. A fost dureros, dar nu cum mă așteptam eu. Am avut trei ore travaliu și 10 minute nașterea în sine”, a declarat Roxana Vancea la Teo Show.

„Prima mea întâlnire a fost: e un băiat frumos, e un băiat reușit. Când îl iau în brațe îmi vine să nu îi mai dau drumul. Mi-e frică atunci când îl țin în brațe. Mă doare tot corpul”, a povestit și Dragoș, soțul Roxanei, completând că nu îi este teamă să îi facă băiță, în schimb.

Vedeta a născut în cadrul Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie Filantropia din București, iar doctorii au avut grijă de venirea pe lume a băiețelului ei. Roxana a oferit declarații imediat după ce a născut, mărturisind că bebelușul a avut 3200 kg și 51 de cm. De asemenea, micuțul a luat nota 10.

„Ma simt foarte bine, ma refac. Am născut natural la Filantropia pentru că așa mi-am dorit. Amândoi suntem bine. La naștere, bebelușul a avut 3200 kg si 51 cm si a luat nota 10. Suntem fericiți, abia astept să ajungem acasă. Dacă totul va fi ok, mâine (n.r. – joi, 18 noiembrie) ne vom externa.’, a declarat entuziasmată Roxana Vancea pentru Playtech-Impact.