Ce măsuri a luat Poliția după ce un client fără mască a scuipat și lovit un agent de pază din Big Sud

Poliția Prahova a anunțat miercuri seara deschiderea unei anchete sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor și purtare abuzivă, după ce un client care a intrat fără mască în Big Sud din Ploiești a scuipat și lovit un agent de securitate. Ulterior acesta a fugit, fiind urmărit de agenții de pază. Citește mai multe […] Articolul Ce măsuri a luat Poliția după ce un client fără mască a scuipat și lovit un agent de pază din Big Sud apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Ce măsuri a luat Poliția după ce un client fără mască a scuipat și lovit un agent de pază din Big Sud

Poliția Prahova a anunțat miercuri seara deschiderea unei anchete sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor și purtare abuzivă, după ce un client care a intrat fără mască în Big Sud din Ploiești a scuipat și lovit un agent de securitate.

Ulterior acesta a fugit, fiind urmărit de agenții de pază.

Citește mai multe detalii aici: Bătaie în magazinul Big Sud după ce un client fără mască a scuipat un agent de pază. Reacția IJP Prahova

IPJ Prahova anunță că în urma apariției în spațiul public a unor imagini ce ilustrează un incident între agenții de pază ai unei societăți și un bărbat, polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 4 Ploiești s-au sesizat din oficiu și au efectuat verificări pentru identificarea persoanelor implicate și stabilirea situației de fapt.

Din cercetări a reieșit că, în data de 24 ianuarie, în jurul orei 13:20, în interiorul unui complex comercial din zona de sud a municipiului, a avut loc un conflict verbal și fizic între doi agenți de pază și un bărbat în vârstă de 27 de ani, căruia îi fusese atrasă atenția pentru că nu purta mască de protecție.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor și purtare abuzivă.

Totodată, bărbatul de 27 de ani a fost sancționat contravențional în conformitate cu prevederile Legii nr.61/1991, cu amendă în valoare de 1000 de lei.

Articolul Ce măsuri a luat Poliția după ce un client fără mască a scuipat și lovit un agent de pază din Big Sud apare prima dată în Observatorul Prahovean.