Ce mănâncă Mimi pentru a-și menține silueta: „Nu am avut niciodată mai mult de 41, 42 de kilograme”

Mimi, pe numele real Mihaela Pantea, este una dintre cele mai cunoscute vloggerițe de la noi. În vârstă de 24 de ani, tânăra a dezvăluit într-un interviu pentru ego.ro care sunt obiceiurile sale alimentare, dar și ce nu mănâncă pentru a nu se îngrășa. De multe ori, Mimi a atras atenția cu imaginile pe care […]

Ce mănâncă Mimi pentru a-și menține silueta: „Nu am avut niciodată mai mult de 41, 42 de kilograme”

Mimi, pe numele real Mihaela Pantea, este una dintre cele mai cunoscute vloggerițe de la noi. În vârstă de 24 de ani, tânăra a dezvăluit într-un interviu pentru ego.ro care sunt obiceiurile sale alimentare, dar și ce nu mănâncă pentru a nu se îngrășa.

De multe ori, Mimi a atras atenția cu imaginile pe care le-a distribuit pe rețelele de socializare, pe Facebook, Instagram, unde are sute de mii de fani. A impresionat cu silueta ei fără celulită, fără kilograme în plus.

„Prefer să nu consum lucrurile care nu sunt bune pentru organism”


Vedeta se bazează pe un regim alimentar echilibrat, cu multe legume, fructe. Încearcă să consume cât mai puțin zahăr, spune că e tare dăunător organismului. „Am un metabolism foarte bun, nu pot să spun că este meritul meu faptul că sunt așa cum sunt. Pur și simplu nu am avut niciodată mai mult de 41, 42 de kilograme. Așa sunt eu construită, am arderile foarte rapide”, a explicat ea.

Și a continuat: „În același timp, nici nu pot să spun că mănânc dulciuri de dimineața până seara și nu mă îngraș. Personal, fac tot posibilul să evit zahărul, sunt adepta unui stil de viață sănătos, îmi gătesc singură, evit pe cât posibil tot ce poate să dăuneze organismului, citesc ingredientele de pe tot ce consum. Asta nu înseamnă că nu mai consum, câteodată, fast food, sucuri sau zahăr, dar moderat. Totul trebuie să fie într-un echilibru”.

„Nu am perioade de timp în care nu consum anumite alimente, pur și simplu prefer să nu consum lucrurile care nu sunt bune pentru organism. Dacă vreodată mi se face poftă de o gogoașă care este foarte plină de zahăr, dar bună la gust, nu o să îmi refuz asta pentru că, până la urmă, suntem pe Pământ pentru un timp limitat și nu îmi place să îmi trăiesc viața cu limitări”, a mai zis Mimi.

„Există plante pentru absolut orice afecțiune”


În urmă cu ceva vreme, Mimi a avut și mari probleme cu acnee. A mers la medicul dermatolog, care i-a făcut recomandări și în ceea ce privește alimentația. „Eu am renunțat de tot la ce înseamnă lactoză. Nu consum, în general, foarte multă lactoză, mențin totul la minim. În același timp, am evitat foarte mult zahărul, în special în perioada în care aveam acnee severă.

Acum am început să mai consum zahăr pentru că acneea mea a dispărut și mă simt în siguranță ca să îl mănânc. Înainte, când știam că mă poate afecta, evident că mă abțineam. Într-adevăr, există mai multe scheme de tratamente naturiste pe care le poți aplica când ai acnee. Dar fiecare caz de acnee este diferit și nu pot să zic că un anumit lucru funcționează pentru că organismul meu este diferit de organismul tuturor”, a mai spus Mimi pentru Ego.

„Poate că la mine este pe bază de alimentație, la altcineva pe bază hormonală. Există plante pentru absolut orice afecțiune. Fiecare om, dacă are o problemă, trebuie să se intereseze: «De ce am treaba aceasta? Cum o pot rezolva?». Nu există o pastilă sau un tratament minune pe care putem să îl luăm toți. Dacă ești leneș, clar o să ai boala asta până când nu o să mai fii. Nu există să îți treacă pentru că ai auzit de un remediu minune la TV”, a încheiat aceasta.
Vloggerița Mimi e fosta iubită a lui Sebastian Dobrincu. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, ea a dezvăluit că a avut o relație și cu Selly în urmă cu mai mulți ani.