Catinca, despre divorțul dintre Oana Roman și Marius Elisei: „Părerea mea e că o trăgea în jos”

Vestea că Oana Roman și Marius Elisei divorțează a picat ca un trăsnet în showbiz. Anunțul a fost făcut de fiica lui Petre Roman, iar Catinca Roman a transmis acum o primă reacție după anunțul care a luat prin surprindere pe toată lumea.

Catinca, despre divorțul dintre Oana Roman și Marius Elisei: „Părerea mea e că o trăgea în jos”

Vestea că Oana Roman și Marius Elisei divorțează a picat ca un trăsnet în showbiz. Anunțul a fost făcut de fiica lui Petre Roman, iar Catinca Roman a transmis acum o primă reacție după anunțul care a luat prin surprindere pe toată lumea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marius Elisei și-a făcut bagajele și a plecat din casa Oanei Roman chiar înainte de Crăciun, preluând și afacerea cu haine a familiei. Acesta s-a mutat singur într-un apartament, în timp ce Oana a rămas în casă cu fiica lor, Izabela, și mama ei, Mioara Roman.

„Eu nu cred că Oana se mai împacă cu Marius. De fapt, dacă mă gândesc bine, e mult mai bine așa pentru Oana, decât să stea mereu în tensiune. Ceea ce este important e că au împreună fata, care a ieșit frumoasă și deșteaptă. E un copil foarte reușit, incredibil de dotat. Plus că Oanei îi priește despărțirea, eu așa o văd. S-a mai liniștit, parcă a înflorit și profesional e bine. Părerea mea că Marius o trăgea în jos” , a declarat Catinca Roman, pentru Click!

Marius Elisei a postat pe rețelele de socializare videoclipul noului single lansat de Pepe. Mesajul acesteia este unul extrem de emoționant, iar Marius Elisei a ținut să posteze și un mesaj în dreptul melodiei: Chiar m-am jurat…’.

Catinca, despre divorțul dintre Oana Roman și Marius Elisei: „Părerea mea e că o trăgea în jos”Catinca, despre divorțul dintre Oana Roman și Marius Elisei: „Părerea mea e că o trăgea în jos”

Având în vedere versurile melodiei, pare că Marius Elisei ar suferi după despărțirea de Oana Roman.

Şi m-am jurat să nu mai pun mâna pe telefon, / De fiecare dată îmi pare răuu / Şi m-am jurat sa nu-ţi mai dau nici texte / Fiindcă toate sunt pretexte / Să te aud să-ți vorbesc din nou’ și M-am obișnuit cu gândul că n-am să mai vin / Acolo unde nu mi-e liniștea. / Ai crezut c-am să mă întorc, dar uite că mă abțin / Îmi beau sticla de amar cu altcineva’ , sunt câteva dintre versurile melodiei M-am jurat’, interpretată de Pepe.

De la ce a pornit scandalul dintre Marius Elisei și Oana Roman

Deși Marius a fost cel care inițial i-a cerut Oanei să o aducă pe Mioara Roman să locuiască cu ei, după un timp acesta nu a mai văzut cu ochi buni prezența soacrei în casa lor.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este cover-VIVA-ianuarie-2021-small-91-763x1024.jpg

„Discuțiile dintre noi sunt foarte vechi, nu cred că a fost mama de vină. La început el a fost cel care a avut ideea ca ea sa se mute cu noi, după care a simțit că i se ia din intimitate. Sunt anumite lucruri care țin de principii de viață care sunt diferite în cazul nostru. Eu nu știu să fac scenarii. Pe undeva s-a depășit pragul. Pasiune și iubire nu mai există după niște ani. Importante sunt încrederea, prietenia, respectul, loialitatea, complicitatea.

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit.El i-a luat afacerea și i-a spus adio vedetei

Citește și: Oana Roman, adevărul despre relația cu Marius Elisei:”Ne-am despărțit de foarte multe ori”

Citește și: Dan Negru, primul pictorial alături de familie, cu soția și ambii copii:„Acasă nu vorbesc nici mult, nici tare’. Cum este ca soț și ca tată / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată camera fetiței Ginei Pistol și a lui Smiley:„Nu-mi imaginam că o să iasă atât de frumos’

Când le pierzi, se rupe tot. Când crezi că contează doar pasiunea și distracția, atunci e o problemă. Am pierdut atât în viața asta, eu cred ca așa e mai bine, cum suntem acum, fără discuții, tensiuni, e important pentru Iza. Eu sper ca relația mea cu el să fie mai senină, mai echilibrată și mai neconflictuală acum decât înainte”, s-a confesat Oana recent, în cadrul emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea” de Kanal D, explicând astfel motivele rupturii de soțul ei, Marius Elisei.