Câte operații estetice are Anda Adam. Artista a recunoscut fără rețineri. “Consider că arăt bine, dar nu cred că sunt în cea mai bună variantă a mea”

Anda Adam are 40 de ani și arată mai bine ca niciodată. În ultimul an a slăbit mult, iar dovada stă în cele mai recente apariții ale acesteia. Mulți dintre admiratorii vedetei au observat schimbări la nivelul feței, așa că au sfătuit-o pe aceasta să nu exagereze cu operațiile estetice. Pentru a lămuri misterului, fosta […]

Câte operații estetice are Anda Adam. Artista a recunoscut fără rețineri. “Consider că arăt bine, dar nu cred că sunt în cea mai bună variantă a mea”

Anda Adam are 40 de ani și arată mai bine ca niciodată. În ultimul an a slăbit mult, iar dovada stă în cele mai recente apariții ale acesteia. Mulți dintre admiratorii vedetei au observat schimbări la nivelul feței, așa că au sfătuit-o pe aceasta să nu exagereze cu operațiile estetice.


Pentru a lămuri misterului, fosta concurentă de la Ferma a acordat un interviu pentru revista VIVA!, în care a dezvăluit ce intervenții estetice are și ce anume o mai nemulțumește la aspectul său fizic.



“Am două operații, atât. Este vorba despre un implant și o rinoplastie cu deviație de sept”, a spus Anda potrivit VIVA!


“Consider că arăt bine, dar nu cred că sunt în cea mai bună variantă a mea, pentru că, din punctul meu de vedere, fiind o împătimită a sportului, dacă voi avea grijă ce mănânc, în 3-4 luni voi ajunge la forma fizică pe care o consider ca fiind maximumul meu. Evident, la un nivel de om care nu face fitness pentru concurs, dar cu o formă de invidiat.


Ce o nemulțumește la aspectul fizic



Atunci când vine vorba despre ceea ce o nemulțumește cel mai tare, Anda a fost sinceră. “Știi cum e: când ai părul creț, l-ai vrea întins… sau invers. Pe mine mă deranjează că eu, natural, sunt foarte creață.


Mi-ar fi plăcut să am un păr foarte drept, pe care doar să-l spăl și care, când se usucă natural, să stea drept, fără să îi fac nimic. Astfel aș câștiga din timpul pe care-l petrec la salon să mă spăl și să mă aranjez”, a mai adăugat ea.