CAT Phones dezvăluie CAT S22 Flip, cel mai rezistent telefon clamshell de pe piață

CAT S22 Flip este oferit într-o carcasă rezistentă și perfect etanșă, care permite spălarea în mod repetat cu substanțe dezinfectante, produsul fiind adecvat inclusiv pentru folosirea în spații potențial-contaminate. Designul clamshel, sau telefonul cu clapetă, […] Articolul CAT Phones dezvăluie CAT S22 Flip, cel mai rezistent telefon clamshell de pe piață apare prima dată în Go4IT.

CAT Phones dezvăluie CAT S22 Flip, cel mai rezistent telefon clamshell de pe piață

CAT S22 Flip este oferit într-o carcasă rezistentă și perfect etanșă, care permite spălarea în mod repetat cu substanțe dezinfectante, produsul fiind adecvat inclusiv pentru folosirea în spații potențial-contaminate.

Designul clamshel, sau telefonul cu clapetă, aproape a dispărut în ultimii ani, doar câțiva producători mai păstrând în ofertă astfel de modele. Unul dintre acestea este Galaxy Z Flip, un telefon cu ecran pliabil, scump și fragil, pe care probabil nu ai vrea să-l iei cu tine în drumețiile pe munte, sau pentru folosire în interes de serviciu. Comparat modelului Samsung, robustul CAT S22 Flip pare venit dintr-o altă lume, dar are câteva avantaje incontestabile.

Adresat celor aflați în căutarea unui telefon rezistent, pentru folosirea în condiții potrivnice de praf, umezeală sau extreme de temperatură, CAT S22 Flip vine cu o tastatură tradițională T9 și un ecran de 2,8 inch cu rezoluție 640 × 480 pixeli. La fel ca multe dintre telefoanele rugged ale mărcii, și acesta folosește o configurație entry-level, bazată pe chipsetul Snapdragon 215, ajutat cu 2 GB RAM și 16 GB spațiu de stocare.

În mod surprinzător, CAT S22 Flip întrunește cerințele minime pentru a primi certificarea Google Play Store. Telefonul rulează Android 11 Go Edition și vine cu un pachet de aplicații exclusive preinstalate.

CAT S22 Flip

Construcția lui CAT S22 Flip a priit un rating IP68, certificare MIL-SPEC 810H și altele asemenea. Telefonul dispune de un buton programabil Push-to-Talk (PTT) pentru momentele în care aveți nevoie de acces instantaneu la o anumită funcție.

Pentru poze este oferită doar o cameră de 5MP asistată cu un blitz LED, rolul acesteia fiind unul pur utilitar.

Din păcate, noul telefon clamshell de la CAT Phones este anunțat ca o exclusivitate pentru clienții operatorului american de telefonie T-Mobile (preț 234 dolari) și deocamdată nu este clar dacă va putea fi găsit și în ofertele magazinelor din alte regiuni ale lumii.

Articolul CAT Phones dezvăluie CAT S22 Flip, cel mai rezistent telefon clamshell de pe piață apare prima dată în Go4IT.