Cât de eficientă este școala online în Prahova? Reprezentantul elevilor la Observatorulph.ro LIVE: ”Solicităm măsuri rapide!” – VIDEO

Robert Alexandru AVRAM, președintele interimar al Consiliului Județean al Elevilor Prahova, este invitatul lui Marius Nica în emisiunea ”Observatorulph.ro LIVE”. Consiliul Județean al Elevilor Prahova a făcut apel la directorii instituțiilor de învățământ și reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Prahova și restul autorităților locale competente să mobilizeze toate resursele necesare pentru a trecerea la învățământul exclusiv […] Articolul Cât de eficientă este școala online în Prahova? Reprezentantul elevilor la Observatorulph.ro LIVE: ”Solicităm măsuri rapide!” – VIDEO apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Cât de eficientă este școala online în Prahova? Reprezentantul elevilor la Observatorulph.ro LIVE: ”Solicităm măsuri rapide!” – VIDEO

Robert Alexandru AVRAM, președintele interimar al Consiliului Județean al Elevilor Prahova, este invitatul lui Marius Nica în emisiunea ”Observatorulph.ro LIVE”.

Consiliul Județean al Elevilor Prahova a făcut apel la directorii instituțiilor de învățământ și reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Prahova și restul autorităților locale competente să mobilizeze toate resursele necesare pentru a trecerea la învățământul exclusiv online, în cazul în care va fi nevoie să trecem prin această tranziție, care pare că se apropie din ce în ce mai repede.

Robert Alexandru AVRAM, președintele interimar al Consiliului Județean al Elevilor Prahova, discută despre problemele pe care le întâmpină elevii la cursurile online, siguranța sanitară în școli și criza transportului gratuit pentru elevii navetiști.

Emisiunea poate fi urmărită aici:

Articolul Cât de eficientă este școala online în Prahova? Reprezentantul elevilor la Observatorulph.ro LIVE: ”Solicităm măsuri rapide!” – VIDEO apare prima dată în Observatorul Prahovean.