Casieriile RAJA vor fi închise în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României

Activitatea structurilor RAJA SA care asigură continuitatea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare se va desfășura în regim de foc continuu în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României. Potrivit [...] The post Casieriile RAJA vor fi închise în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României first appeared on Constanța NEWS.

Casieriile RAJA vor fi închise în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României

Activitatea structurilor RAJA SA care asigură continuitatea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare se va desfășura în regim de foc continuu în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României.

Potrivit RAJA SA, ca urmare a creșterii alarmante a indicelui de răspândire a virusului SARS-CoV-2, sute de angajați ai societății, care au ca misiune principală producția, distribuția, calitatea apei, colectarea și epurarea acesteia, își vor îndeplini în continuare sarcinile specifice în condiții de izolare la locul de muncă, pentru a preveni disfuncționalitățile majore ce ar putea perturba asigurarea serviciilor esențiale. De asemenea, apelurile către numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924 vor fi preluate fără întrerupere.

„Echipele de intervenție RAJA sunt pregătite să acționeze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a problemelor apărute în sistemul de alimentare cu apă și de canalizare, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi”, au precizat reprezentanții societății.

Abonaților interesați să își achite facturile în această perioadă trebuie să știe însă că luni, 30 noiembrie, și marți, 01 decembrie, toate casieriile RAJA vor fi închise. Începând de miercuri, 02 decembrie, acestea își vor relua programul normal de lucru.

În perioada în care casieriile RAJA sunt închise, facturile pot fi achitate online, prin intermediul contului de client RAJA – https://contulmeu.rajac.ro/, prin transfer bancar sau direct debit. Abonații care nu au acces la soluțiile de plată la distanță pot achita facturile la punctele de plată Pay Point/Payzone, Westaco și în incinta magazinelor „La doi Pași”.

The post Casieriile RAJA vor fi închise în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României first appeared on Constanța NEWS.