Cascadorie în weekend în Prahova. Un șofer a plonjat 30 de metri, ajungând în albia pârâului Câmpinița

Neatenția la volan ar fi putut să-l coste viața pe un bărbat din Prahova în acest weekend. După ce a pierdut controlul volanului, șoferul a rupt un parapet metalic și a plonjat cu mașina aproximativ 30 metri, oprindu-se în albia pârâului Câmpinița. Potrivit Poliției Prahova, accidentul s-a produs sâmbătă pe raza comunei Cornu, la intrarea […] Articolul Cascadorie în weekend în Prahova. Un șofer a plonjat 30 de metri, ajungând în albia pârâului Câmpinița apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Cascadorie în weekend în Prahova. Un șofer a plonjat 30 de metri, ajungând în albia pârâului Câmpinița

Neatenția la volan ar fi putut să-l coste viața pe un bărbat din Prahova în acest weekend. După ce a pierdut controlul volanului, șoferul a rupt un parapet metalic și a plonjat cu mașina aproximativ 30 metri, oprindu-se în albia pârâului Câmpinița.

Potrivit Poliției Prahova, accidentul s-a produs sâmbătă pe raza comunei Cornu, la intrarea pe un pod. Cel mai probabil, șoferul a pierdut controlul volanului.

În urma evenimentului bărbatul a fost rănit și transportat la spital, iar mașina a fost distrusă.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat faptul că bărbatul nu consumase băuturi alcoolice.

În cauză se fac cercetări în cadrul unui dosar penal, iar oamenii legii urmează să stabilească împrejurările care au dus la producerea evenimentului.

Articolul Cascadorie în weekend în Prahova. Un șofer a plonjat 30 de metri, ajungând în albia pârâului Câmpinița apare prima dată în Observatorul Prahovean.